Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Essen Germany EN Location longue durée Essen North Rhine-Westphalia FR vivienda alquiler Essen North Rhine-Westphalia ES Immobilie zum Mieten Essen North Rhine-Westphalia DE affitto lungo termine Essen North Rhine-Westphalia IT Huizen en appartementen te huur Essen North Rhine-Westphalia NL Arrendamentos de longo prazo Essen North Rhine-Westphalia PT долгосрочная аренда Essen North Rhine-Westphalia RU
« Terug

Comfortabel appartement nabij het ziekenhuis

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£974 GBP | $1.214 USD

Beschikbaar van: maandag 1 juli 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Comfortabel appartement nabij het ziekenhuis

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Pas gerenoveerd tweekamerappartement in Holsterhausen nabij de grens met Rüttenscheid. Zowel de populaire Gemarkenstraße als de winkelstraat Rüttenscheider Straße liggen op loopafstand. Zij zijn het centrum en de ontmoetingsplaatsen van het betreffende district. Het universiteitsziekenhuis aan de Hufelandstraße onderscheidt Holsterhausen als een belangrijke medische locatie. Het appartement is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. S-Bahn, U-Bahn en bushaltes liggen in de directe omgeving.
Het appartement is volledig ingericht en biedt accommodatie voor 1-2 personen. De keuken is uitgerust met fornuis, koelkast, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, servies en al het andere dat daarbij hoort. Een wasmachine is ook beschikbaar. De badkamer heeft een bad met een douche. Een gratis Wi-Fi internetverbinding, digitale tv en telefoon (oproepen naar vaste lijnen binnen Duitsland zijn gratis). De schoonmaak van het appartement (ongeveer elke 10 dagen) is bij de prijs inbegrepen. Optioneel: matras 140 x 200 cm als ondersteuning voor de slaapbank.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 45147
Plaats: Essen
Regio: Noordrijn Westfalen
Provincie:
Land: Duitsland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Essen | Essen Studenten Appartement | Essen Studio Appartement | Essen Appartement te huur | Essen Goedkoop Appartement | Essen Bedrijfsappartementen Appartement