Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Frankfurt Germany EN Location longue durée Frankfurt Frankfurt FR vivienda alquiler Frankfurt Frankfurt ES Immobilie zum Mieten Frankfurt Frankfurt DE affitto lungo termine Frankfurt Frankfurt IT Huizen en appartementen te huur Frankfurt Frankfurt NL Arrendamentos de longo prazo Frankfurt Frankfurt PT долгосрочная аренда Frankfurt Frankfurt RU
« Terug

Gemeubileerd zakelijk appartement met 1 slaapkamer te huur in Frankfurt nabij de Schweizerplatz en de Pauluskerk #

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.999 GBP | $2.550 USD

Beschikbaar van: woensdag 5 maart 2025
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Gemeubileerd zakelijk appartement met 1 slaapkamer te huur in Frankfurt nabij de Schweizerplatz en de Pauluskerk #

Dit is misschien de computer vertaling:
Gemeubileerd 1-slaapkamer appartement in Frankfurt, vlakbij Schweizerplatz en Paulskirche. Onlangs gerenoveerd om aan uitstekende normen te voldoen, is deze tijdelijke zakenwoning van 38 m² zorgvuldig gepland, slim uitgerust, prachtig ingericht en smaakvol gedecoreerd om de ideale omstandigheden te bieden voor een leven van hoge kwaliteit.
Voel u thuis in de ruime woonkamer die is ontworpen om te loungen, ontspannen, dineren, werken, koken en entertainment. Deze omgeving, die is samengesteld om een harmonieus evenwicht te creëren tussen hedendaags comfort en rustgevende gezelligheid, heeft een elegante, volledig uitgeruste open keuken, superieure meubelstukken - waaronder een stevige tafel met vier stoelen met kussens, een modernistische bankstel, lichtregulerende langwerpige vloerbedekking. plafondgordijnen, schone, frisse afwerkingen en gladde houten vloeren.
Maak goed gebruik van de rust van een apart toegankelijke slaapkamer en vergroot uw kansen op een diepere herstellende slaap door te dutten in het comfort van een uitnodigend fijn gevoerd bed. Door de forse ingebouwde kast kun je je spullen netjes ordenen en gemakkelijk settelen.
De ingang van het gebouw wordt gewaardeerd vanwege de gunstige ligging op de binnenplaats met toegang voor gehandicapten en de extra voordelen van het aanbieden van parkeerruimte (op aanvraag en beschikbaarheid), een rookvriendelijke ruimte en een charmante nieuwe lobby.
Een tweewekelijkse schoonmaak van het appartement, verschoning van handdoeken en bedlinnen is bij de prijs inbegrepen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 1000 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 60596
Plaats: Frankfurt
Regio: Frankfurt
Provincie:
Land: Duitsland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Frankfurt | Frankfurt Studenten Appartement | Frankfurt Studio Appartement | Frankfurt Appartement te huur | Frankfurt Goedkoop Appartement | Frankfurt Bedrijfsappartementen Appartement