Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Limoges France EN Location longue durée Limoges Limousin FR vivienda alquiler Limoges Limousin ES Immobilie zum Mieten Limoges Limousin DE affitto lungo termine Limoges Limousin IT Huizen en appartementen te huur Limoges Limousin NL Arrendamentos de longo prazo Limoges Limousin PT долгосрочная аренда Limoges Limousin RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te huur Limoges, Frankrijk

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.026 GBP | $1.309 USD

Beschikbaar van: donderdag 4 april 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

2 Slaapkamers Appartement te huur Limoges, Frankrijk

Dit is misschien de computer vertaling:
Veel meer dan aanpassing, leeft een ervaring! Uw volledige aanpassing van 80m2 ideal voor professionele verblijven, met vrienden of familie wacht op u. Gevestigd 3 minuten door auto en 15 minuten te voet van het station en het hyper-centrum. De flat heeft: ? Volledig uitgeruste keuken (oven, microgolf, 2 koelkasten, vitro haardplaat, Tassimo koffiemachine, schotels nodig voor het koken)? Afzonderlijke WC voor meer comfort? Ongebruikelijke nacht in een ruimte op Mezzanine naast de flat die zult u toegang tot een ruimte Coliving met spelenruimte hebben, gymnastiek en wasserijruimte op de benedenverdieping van het gebouw wordt gevestigd. Maak het grootste deel dankzij van uw verblijf onze diverse diensten: ? Toegang tot huisvesting via een SmartLock (verbonden slot) voor meer veiligheid en flexibiliteit. ? Netflix voor koele avonden en mist nooit een episode van uw favoriete reeks? Vezel/5G netwerk? Werkruimte met bureau en stoel. ? 2 Tassimo de koffiecapsules wachten op u in uw ruimten voor uw 1st ontbijt of om u energie na uw reis te geven? uw ruimten worden beveiligd door een slot en een sleutelvak. U kunt uw persoonlijke bezittingen in uw privé ruimte veilig verlaten? Uw tweepersoonsbed zal op uw aankomst worden voorbereid? De badhanddoeken en een plaid zijn beschikbaar voor uw comfortBericht: De getoonde prijzen en de gegevens zijn niet definitief, en zouden voor informatief slechts doel moeten worden gebruikt. Zij zijn niet contractueel of bindend. De pas van de energie Deze bouw is niet onderworpen aan EnEV.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 900 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 87100
Plaats: Limoges
Regio: Limousin
Provincie: Haute-Vienne
Land: Frankrijk
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te huur in Limoges | Limoges Studenten Appartement | Limoges Studio Appartement | Limoges Appartement te huur | Limoges Goedkoop Appartement | Limoges Bedrijfsappartementen Appartement