Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Vienna Austria EN Location longue durée Vienna Vienna FR vivienda alquiler Vienna Vienna ES Immobilie zum Mieten Vienna Vienna DE affitto lungo termine Vienna Vienna IT Huizen en appartementen te huur Vienna Vienna NL Arrendamentos de longo prazo Vienna Vienna PT долгосрочная аренда Vienna Vienna RU
« Terug

Penthouse-appartement met terras en uitzicht op de stad

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£2.680 GBP | $3.338 USD

Beschikbaar van: donderdag 9 mei 2024
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 1 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Penthouse-appartement met terras en uitzicht op de stad

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Ontdek Wenen in al zijn schoonheid en diversiteit en leef als een local in dit volledig ingerichte appartement. Het verfijnde appartement heeft alles wat u nodig heeft om de authentieke Weense levensstijl te leven en hier een onvergetelijke tijd door te brengen.
Alle appartementen van deze categorie bevinden zich op de zevende verdieping van een nieuw gebouw met lift. Daarom verwacht u lichte en vriendelijke kamers en een prachtig uitzicht. Dit appartement is gescheiden in de slaapkamer, de woonkamer en de badkamer en biedt veel ruimte en comfort. Geniet van het uitzicht over de stad en de perfecte setting voor ontspannen dagen en avonden thuis. De slaapkamer, met zijn extra grote boxspring-tweepersoonsbed, is de perfecte plek om tot rust te komen. Ondertussen kunt u een film kijken op de 40 inch Samsung Smart TV met kabelaansluiting in de woonkamer of in de eetruimte. De volledig uitgeruste keuken nodigt u uit om heerlijke maaltijden te bereiden. Kookpotten, een vaatwasser en een Nespresso-koffiezetapparaat zijn aanwezig. U hebt dus alles wat u nodig hebt om hetzelfde comfort te genieten als thuis. De ruime badkamer nodigt u uit om te ontspannen en is uitgerust met een bad of douche en mooie, zachte handdoeken in drie verschillende groottes, evenals een föhn. U zult ook genieten van de gratis high-speed Wi-Fi. Daarnaast biedt de grote kledingkast voldoende ruimte voor uw kleding.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 2000 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 1100
Plaats: Wenen
Regio: Wenen
Provincie: Wenen
Land: Oostenrijk
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te huur in Wenen | Wenen Studenten Appartement | Wenen Studio Appartement | Wenen Appartement te huur | Wenen Goedkoop Appartement | Wenen Bedrijfsappartementen Appartement