3 Slaapkamers Villa-Huizen te huur Marbella Marbella-Costa del Sol Andalucia Spanje

Selecteer Datums om de beschikbaarheid te controleren

today
group_add

van
/week
GBP £ 2.547 | USD $ 3.284

Huren min.: 1 nacht
Maximale bezetting: 1 Personen
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen    Oppervlakte: 430
pool zwembad
Selecteer uw data om de beschikbaarheid te controleren en een offerte te ontvangen.

Avatar
Eigenaar / manager:
Developments Worldwide
Linda Gray
Ligging: Spain
Talen: Engels,Spaans
Onroerend goed vermeld: 6-11-2019
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer en markeer deze advertentie.

3 Slaapkamers Villa-Huizen te huur Marbella Marbella-Costa del Sol Andalucia Spanje

Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Ctc-557 - Buitengewone villa gesitueerd „Marbella de Club van de Heuvel“ een exclusieve, ingesloten en veilige urbanisatie die in de uitlopers van de berg van „La Concha“ en naast Siërra Blanca, slechts een minieme aandrijving 5 aan Marbella en Puerto Banús wordt genesteld. Deze villa is juist op de hoek, die op drie niveaus met een kleine privé tuin bij de ingang wordt voortgebouwd en een grotere tuin met een hieronder zwembad. Het biedt 3 slaapkamers met ensuitebadkamers, een zeer ruime woonkamer met open haard en acces aan een klein terras met fontein evenals het belangrijkste behandelde terras met barbecuegebied en toegang tot aan de pool en de tuin; aardige eetkamer; en een grote keuken. Op het parterre zult u twee gastslaapkamers elk met een ensuitebadkamers vinden en een trap die tot de hoogste vloer leiden waar de hoofdslaapkamer met ensuitebadkamers en wonderfull terras met buitengewone overzeese meningen en trap aan een privé solarium is. Verder hieronder is er een garage met een zeer groot opslaggebied dat in een spelenruimte of andere zou kunnen worden omgezet. Een grote villa in een grote plaats met veel potentieel - a moet zien! De villa verbindt via de tuin met de villa volgende deur die tot de zelfde eigenaar behoort en ook beschikbaar voor verkoop is.

Opmerkingen:
Prijs - week


Neem dan contact met mij op voor een nauwkeurige prijs voor uw verblijf.
Extra Tarieven:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Marbella" Spanje

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Marbella
Regio: Andalucia
Subregio/gebied: Marbella-Costa del Sol
Land: Spanje
Ligging:
Oppervlakte: 430
Main Features:
Maximale bezetting: 1 Personen
zwembad: done zwembad
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telefoon:
Bekijk Kalender:       Geboekt Geboekt   Beschikbaar Beschikbaar