Netherlands language

Verander taal close


Holiday Apartment for rent in Feichtenbach Austria EN locations vacances Feichtenbach Lower Austria-Niederosterreich FR Alquiler vacacion Feichtenbach Lower Austria-Niederosterreich ES Ferienhäuser Feichtenbach Lower Austria-Niederosterreich DE Case vacanze Feichtenbach Lower Austria-Niederosterreich IT Vakantiehuizen Feichtenbach Lower Austria-Niederosterreich NL Alquiler Vacacion Feichtenbach Lower Austria-Niederosterreich PT Аренда домов Feichtenbach Lower Austria-Niederosterreich RU

error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

1 Slaapkamers Appartement te huur Feichtenbach, Oostenrijk

error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld
ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
/nacht
£ 60 GBP | $ 75 USD

Huren min.: 2 nachten
Maximale bezetting: 5 Personen
Slaapkamers: 1     3 Eenpersoonsbedden   1 Tweepersoonsbedden
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
wifi WiFi
Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

Avatar
Eigenaar / Manager:
Andrea 
Locatie: Austria
Talen: Duitse
Date geadverteerd 31-5-2022
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

1 Slaapkamers Appartement te huur Feichtenbach, Oostenrijk

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Dit buitenhuis biedt het ideale uitgangspunt voor wandeling aan - en het cirkelen reizen. De directe afstand aan Wenen (70km) maakt het huisbureau aantrekkelijk en de ontspannende dagen in aard kunnen op korte termijn worden geboekt. Het wordt gevestigd in een kleine zijvallei van Piestingtal in een zeer kalm milieu. De 80m2 vakantiewoning zelf biedt een volledig uitgeruste keuken met een het dineren gebied en een grote mening van de Schneeberg berg, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden in het het leven gebied aan dat een bar, badkamers met douche, ook een toilet, een betegeld fornuis en het verwarmen aanbiedt; een HIFIsysteem, van TV en van Internet toegang is een vanzelfsprekendheid; Het privé parkeren is beschikbare kosteloos in Pernitz u 4 supermarkten, 2 bakkerijen, artsen, een therapiecentrum en een apotheek zult vinden. Sommige restaurants en koffie, een zitkamerbar, een Chinees restaurant en een kebab meeneemuitgegraven grond u met culinaire verrukkingen. U kunt luie dagen in het openbare zwembad in de gemeente van Pernitz of in Waldbad van Markt Piesting doorbrengen. Andere activiteiten dichtbij: Speel tennis en miniatuurgolf in Pernitz, Stijgingen & Excursies: Waxenegg te voet van het huis, van het Toverstokje myrafälle-Steinwandklamm, Jagasitz en Kreuth (8km), Rax en Schneeberg (Puchberg ong. 20km), Hohe Park van de Aard (ong. 30 minuten), cirkel wandelingsslepen in en rond Pernitz b.v. op Hohe Mandling en veel meer. Horseback het berijden in Miesenbach voor lessen en de ritten in de winter, het Unterberg skicentrum, de weide Maumau en de liften Leitner voor beginners en kinderen kunnen in korte afstand worden bereikt. Dit gebied kan cultureel iets ook aanbieden: interessante Waldbauernmuseum in Gutenstein, Gauermannmuseum in Miesenbach en Servitenkloster met de bedevaartkerk op Mariahilfberg in Gutenstein de gemeenschappen in het gebied organiseren de volksfestivallen van landbouwers de markten en in de zomer. De aankomst is door privé auto of ook door trein via Wr. Neustadt mogelijke. De oogst van het station Ortmann kan worden georganiseerd. Het huis wordt ook graag verhuurd aan bedrijfsreizigers of arbeidersgroepen. Belangrijk Bericht: De eigenaar houdt het sluiten door „Heuriger“ die op drie dagen per maand open is. Het biedt u de kans om 100 éénjarigen „Gaststube“ te bezoeken en de mensen van het dorp en de omgeving te ontmoeten of van een „Brettljaus'n“ te genieten.

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Vienna Airport, 100 km
Vertaald:
Voor korte tijdhuren 25% storting op reserve, de rest in contant geld op aankomst. Voor maandelijkse huur beneden - de betaling van 1 maand als storting is gepast op reservedatum de maandelijkse huur binnen de eerste 5 dagen na elke maand. Als u tot 6 weken vóór de datum van aankomst annuleert, zal 25% van de storting als annuleringsprijs worden gehouden. Voor annuleringen tussen 6 weken en tot 24 uren op aankomst, zal een 80% annuleringsprijs worden aangerekend. Indien geannuleerd zal korter dan 24 uren op aankomst de storting volledig gehouden worden, zodat wordt geen terugbetaling verleend. Zahlungsbedingungen bei Kurzzeitmieten: 25% Anzahlung bei Buchung, Rest bei Ankunft in bar Bei monatlichen Mieten bitte um Kontakt
Prijs per nacht


Neem dan contact met mij op voor een nauwkeurige prijs voor uw verblijf.

Deze woning verhuurt ook korte termijn bekijk details
Extra Tarieven:
Rate is per house with an occupancy of 4 person Short time rentals include water, bed sheets, towels, internet and electricity Longterm rents do not include above mentioned and cost for electricity and gas is upon consumption, calculated with national rates final cleaning of the property € 50
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Feichtenbach 35
Postcode: 2763
Plaats: Feichtenbach
Regio: Lower Austria-Niederosterreich
Provincie:
Land: Oostenrijk
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 5 Personen
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet: check
Telephone:
Bedden:
Tweepersoonsbedden: 1
Eenpersoonsbedden: 3
Slaapbanken:
Kinderbedj:
Kenmerken eigendom:
Banken:
Leunstoelen:
Television: check
Geschikt voor:
Kinderen/families: check
Mindervaliden:
Koppels/romantisch:
Golfers: check
Privé/afgelegen:
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis: check
Overig: Minigolf, public swimmingpool
Keuken:
Wasmachine: check
Vaatwasser: check
Koelkast: check
Diepvries:
Oven/fornuis: check
Eettafel: check
Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Skiën / snowboarden: check
Paardrijden: check
Duiken:
Surfen:
Wandelen: check
Biking: check
Overig:
Exterior:
Garage:
Patio/Veranda: check
Parkeergelegenheid: check
Tuin:
Patio/tuinmeubelen: check
Barbecue:
Boat Available:
Sauna:
Jacuzzi:
Balkon:
Overig:
Controleer:       booked Gereserveerd   Available Beschikbare