Netherlands language

Verander taal close


Holiday Cottage for rent in Tabernas Spain EN locations vacances Tabernas Andalucia FR Alquiler vacacion Tabernas Andalucia ES Ferienhäuser Tabernas Andalucia DE Case vacanze Tabernas Andalucia IT Vakantiehuizen Tabernas Andalucia NL Alquiler Vacacion Tabernas Andalucia PT Аренда домов Tabernas Andalucia RU


1 Slaapkamers Cottage te huur Tabernas, Spanje

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
/nacht
£ 17 GBP | $ 22 USD

Huren min.: 7 nachten
Maximale bezetting: 2 Personen
Slaapkamers: 1     2 Eenpersoonsbedden
Badkamers: , Doucheruimtes: 1
Type eigendom: Cottage   Oppervlakte: 50m2
pets Huisdieren toegestaan
cc Creditcards worden geaccepteerd
Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

Avatar
Eigenaar / Manager:
janet catterall
Locatie: Spain
Talen: Engels
 phone Toon telefoonnummer

phone janet catterall
close

Date geadverteerd 30-8-2018
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

1 Slaapkamers Cottage te huur Tabernas, Spanje

Dit is misschien de computer vertaling:
De aanpassing van de de meningsbegroting van de berg is afgezonderd één enkel vloer semi-detached chalet. Er is één slaapkamer met twee grote eenpersoonsbedden, garderobes en ladeeenheid. Er zijn een open planzitkamer met drie stukreeks en vlakke het schermTV, het dineren gebied met lijst en stoelen en gepast keukengebied dat met een hoogtepunt volledig uitgerust is - rangschik kooktoestel, ketel, broodrooster, koffiezetapparaat en koelkast. Een doucheruimte met watervaldouche, wasbak en WC voltooit het binnenland. Het verwarmen indien nodig is door een de brand en calorgasverwarmer van de logboekbrander. Inbegrepen logboeken, Vuurmakers en Gas Calor. Het binnenland is gebeëindigd volgens een basisnorm en verstrekt een comfortabel huis van huis voor uw vakantie. Een welkom pak van melk, water, croissanten, thee, suiker, koffie wordt verstrekt. De specerijen en de was op vloeistof zijn ook inbegrepen. Er zijn boeken en raadsspelen worden verstrekt om aan uw plezier toe te voegen dat. Vrij WIFI als norm. Het terrasgebied bevat een terraslijst en stoelen, het privé tuingebied dat geschermd is en met poorten rieten bank bevat, stoelen en koffietafel zijn er ook BBQ voor die die buitenkant van het koken. genieten. De meningen zijn ontzagwekkend en het gebied terwijl het zijn binnen de aandrijving van een half uur van de stad van Almeria is in het ruwe Tabernas huis van de Woestijn van de spaghetti westerns. Het dorp van Tabernas is 5 verstrekt de minieme aandrijving die weg (ongeveer 20 minuten) lopen vergt het dorp alle gebruikelijke belevingswaarde zoals bars, banken, winkels en een openlucht zwembad. Er is een overvloed van „dingen“ op het gebied te doen die van hol aan themapark onderzoeken, waterparken te gaan kar het rennen. Paardrijden in het gebied. Een selectie van stranden binnen een minieme aandrijving 45. Het gebied is het meest geschikt voor zij die als het lopen en het afdwalen, daar heuvels zijn om waterbedden (wandelaars) te beklimmen en te drogen om te onderzoeken. De flora en de fauna van het gebied zullen die geinteresseerd in aard tevredenstellen. Reis ver weg en bezoek daar verder Alhambra in Granada en de mooie kerken. De stad van Almeria houdt een rijkdom aan geschiedenis en rondleidingen. Bovenal wordt u verzekerd van een warm onthaal bij het Uitzicht van Casa Buena. Stemmen in de goed gedragen huisdieren op verzoek met de Vrije van het het pak Vrije parkeren van WIFI Vrije welkome Vrije wieg ter plaatse

close
Opmerkingen:
Luchthaven: almeria, 30 km | malaga, 150 km
Vertaald:
Tabernas wordt gevestigd op de rand van de Tabernas woestijn, is het een Gemeente van Almeria, land van verbazende contrasten van de Stad en zijn stranden aan wildness van Cabo DE Gata aan de dorre Tabernas woestijn, die zijn zeer eigen contrast van acres en acres Olijfbomen met een achtergrond van een droog dor landschap heeft dat een unieke schoonheid die slechts op dit gebied wordt gevonden houdt. Er zijn geleide gangen en 4x4 safaris door de woestijn het gebied dat door Almeria zich wordt behandeld van Pulpi in het oosten aan Adra in het westen, van de Siërra de bergen van DE Gador neer aan de Middellandse Zee uitrekt. Het is rijk aan geschiedenis die door de archeologische vondsten op het meeste gebied van de provincie blijk van wordt gegeven van. De stad van Almeria heeft al geschiedenis een onderscheidende toerist voor met zijn schitterende kathedraal, prachtige Alcazaba, een Arabische vesting kon hopen die door de Kalief van Cordoba, Musea, het toevluchtsoord van de burgeroorlog wordt gebouwd - een netwerk van schuilplaatsen van 4.5 km die tot 35.000 mensen beschermde. Zowat 756 meter is hersteld en geweest open aan het grote publiek. La Casa del Poeta waar Jose Angel Valente voor de laatste 15 jaar van zijn leven leefde. Een bezoek aan het Museum van Bioskoop in Almeria is een must voor film buffs. Hoe over het bezoeken van het gitaarmuseum. Kronkel de straten van Almeria om alle verborgen gemmen, de winkels, de pleinen, de veel meer fonteinen te vinden. Neem de toeristentrein die rond de stad met audiocommentaar van diverse aandachtspunten (in het Spaans) puft. Op de stranden wat een verscheidenheid: het stadsstrand, de toeristenstranden van Mojacar en Roquetas DE Mar en San Jose, de wilde en verborgen stranden van Cabo DE Gata. Er zijn stranden om te duiken, snorkelen van neem een boot van de glasbodem als uw gelukkig de dolfijnen ziet. De Haven van Almeria waar u de veerboot aan Marokko kunt halen. Jachthavens en vissenrestaurants, winkelcomplexxen en de markten van de autolaars, welke diversiteit dit gebied houdt. Als de waterparken u interesseren zijn er een keus van twee, Roquetas DE Mar en Vera. Bezoek het vlinderlandbouwbedrijf en zie al goederen voor verkoop in Nijar handcrafted
Prijs per nacht


Neem dan contact met mij op voor een nauwkeurige prijs voor uw verblijf.


Deze eigenaar accepteert: cc PayPal
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Tabernas
Regio: Andalusië
Provincie: Almeria
Land: Spanje
Locatie:
Oppervlakte: 50m2
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 2 Personen
Zwembad:
Animaux:check Huisdieren toegestaan
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Bedden:
Tweepersoonsbedden:
Eenpersoonsbedden: 2
Slaapbanken:
Kinderbedj:
Kenmerken eigendom:
Banken: 1
Leunstoelen: 2
Television: check
Geschikt voor:
Kinderen/families: check
Mindervaliden:
Koppels/romantisch: check
Golfers:
Privé/afgelegen: check
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Overig:
Keuken:
Wasmachine: check
Vaatwasser:
Koelkast: check
Diepvries:
Oven/fornuis: check
Eettafel: check
Exterior:
Garage:
Patio/Veranda: check
Parkeergelegenheid: check
Tuin: check
Patio/tuinmeubelen: check
Barbecue: check
Boat Available:
Sauna:
Jacuzzi:
Balkon:
Overig:
Controleer:       booked Gereserveerd   Available Beschikbare