Netherlands language

Verander taal close


Holiday Apartment for rent in Metz France EN locations vacances Metz Grand Est FR Alquiler vacacion Metz Grand Est ES Ferienhäuser Metz Grand Est DE Case vacanze Metz Grand Est IT Vakantiehuizen Metz Grand Est NL Alquiler Vacacion Metz Grand Est PT Аренда домов Metz Grand Est RU


2 Slaapkamers Appartement te huur Metz, Frankrijk

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
/nacht
£ 96 GBP | $ 121 USD

Huren min.: 5 nachten
Maximale bezetting: 4 Personen
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement   Oppervlakte: 59.0 m2
pets Huisdieren toegestaan
smoke Niet roken
Bericht Versturen
Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

(flatio)
close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via flatio.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar flatio.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij flatio.

2 Slaapkamers Appartement te huur Metz, Frankrijk

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
U zult in een flat de plaats bepaalde van dichtbij de Tempel Neuf, in het hart van de Oude Stad van Metz blijven. Ideaal gezien geplaatst enkel een paar notulen loop van het stadscentrum en de banken van de Moezel, waar u van een prettige gang kunt genieten en de zonsondergang over het kanaal bewonderen. De flat, op een vreedzaam gebied wordt gevestigd, wordt ontworpen om comfort en kalmte door uw verblijf te verzekeren dat. U zult enkel van 5 minuten loopt van de belangrijkste vierkanten van Metz en rond een gang van twintig minuten van het station van Metz, evenals de de toerist van de stad en commerciële plaatsen zijn.

Een voordeel door ons team wordt gewaardeerd dat: een parkeerplaats in het stadscentrum is gereserveerd en inbegrepen in de prijs van de reserve!

Tijdens uw verblijf, zal de aanpassing volledig geprivatiseerd worden. Zijn warme en zorgvuldige decoratie leidt tot een het welkom heten atmosfeer. Met een balkon die helderheid en vrolijkheid toevoegen aan de belangrijkste ruimte, omvat de flat een grote woonkamer en twee grote slaapkamers met opslag, geschikt voor twee tot vier professionele of vrije tijdsreizigers, of een familie die van het comfort van een flat met een volledig uitgeruste keuken wensen te genieten.

De bedden zullen op uw aankomst worden voorbereid, en voor uw comfort, verstrekken wij het linnen van de hotelkwaliteit.

De fysieke ingang in het gebouw is mogelijk van 4 p.m., en het vertrek moet niet later dan 11 a.m. op de dag van vertrek worden gemaakt.

De aankomst wordt onafhankelijk gedaan. Zodra de reserve wordt bevestigd, zult u per e-mail onze huisgids ontvangen, die u toegang zal geven, zodra u uw pre-controle-binnen hebt voltooid, aan al informatie noodzakelijk tot de flat, met inbegrip van de ruimtecode gemakkelijk om toegang te hebben. sleutelvak.

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons team te contacteren. Wij verheugen ons op het welkom heten van u in één van onze aanpassingen!

Zich verheugt op het welkom heten van u,
De rots in het team van het Aandeel.

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Inbegrepen de overeenkomst van de huur
Alle inbegrepen rekeningen
Geen Storting voor verblijven van minder dan 6 maanden!
Als u uw reserve 30 dagen of meer annuleert alvorens beweging-binnen dateer, krijgt u ` ll een terugbetaling van de volledige eerste huur. Als u uw reserve tot 14 dagen annuleert alvorens beweging-binnen dateer, krijgt u ` ll een terugbetaling van de helft van de eerste huur. Als u uw reserve minder dan 13 dagen annuleert alvorens beweging-binnen dateer, won u ` t krijgt een terugbetaling van de eerste huur.
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Rue sous Saint-Arnould 6
Postcode:
Plaats: Metz
Regio: Grand Est
Provincie: Moselle
Land: Frankrijk
Locatie:
Oppervlakte: 59.0 m2
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 4 Personen
Zwembad:
Animaux:check Huisdieren toegestaan
Betalingsmogelijkheden:
Roken: No Smoking
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Keuken:
Wasmachine: check
Vaatwasser: check
Koelkast: check
Diepvries:
Oven/fornuis:
Eettafel:
Controleer:       booked Gereserveerd   Available Beschikbare