Netherlands language

Verander taal close


Holiday Apartment for rent in Center-Of-Athens Greece EN locations vacances Center-Of-Athens Attica FR Alquiler vacacion Center-Of-Athens Attica ES Ferienhäuser Center-Of-Athens Attica DE Case vacanze Center-Of-Athens Attica IT Vakantiehuizen Center-Of-Athens Attica NL Alquiler Vacacion Center-Of-Athens Attica PT Аренда домов Center-Of-Athens Attica RU

error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

Appartement te huur Center-Of-Athens, Griekenland

error Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld
ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
/nacht
£ 47 GBP | $ 59 USD

Huren min.: 1 nacht
Maximale bezetting: 4 Personen
Slaapkamers: Studio   1 Tweepersoonsbedden
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
pets Huisdieren toegestaan
ac Airconditioning
wifi WiFi
Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

Avatar
Eigenaar / Manager:
Marily IOAKEIMIDOU
Locatie: Greece
Talen: Engels,Some Frans, Italiaans and Duitse
 phone Toon telefoonnummer

phone Marily IOAKEIMIDOU
close

Date geadverteerd 28-8-2020
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

Appartement te huur Center-Of-Athens, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De studio is 50 meters van vierkant Psyri in een vrij weg. Psyri, is één van de meest historische en schilderachtige buurten van Athene en favoriet einde van toeristen, in een flatgebouw dat gebruikte om een werkplaats aan craftsmanships in de oude een paar tijden (hen nog bestaat) te verstrekken maar nowdays het is omgezet meestal aan studio's en privé huizen. De ingang en de gangen van het flatgebouw zijn niet volledig nog vernieuwd. De zeer gemakkelijke toegang from/to de luchthaven en tot Piraeus haven (enkel één metro lijn zonder veranderend gemiddelde van vervoer) en 5 minuten lopen voor metro Monastiraki post. Als u door auto reist zijn er het parkeren posten rond het district maar u kunt ook op de weg onder het flatgebouw door betaling parkeren gebruikend parkerenkaarten. Zodra u zult aankomen, zult u zich weg enkel een adem van alles vinden! U kunt te voet naar alle aantrekkelijkheden van de stad gaan. Monastiraki, Plaka, Omonia en Syndagma regelen, Akropolis, Musea . Gevestigd in de levendige buurt van hoogtepunt Psiri van unieke ontworpen herbergen, bars, koffie, suikergoedwinkels en restaurants (die bijna de hele dag open zijn). Al soort winkels is dicht aan u evenals Supermarkten, apotheken, backeries, kruidwinkels en de beroemde „Varvakeios markt“ waar mensen helemaal over het bezoek van Athene om goede kwaliteit van vers vlees, vissen en groenten te kopen. Het kan tot vier gasten ontvangen. Het bestaat uit een tweepersoonsbed en een bank dat in een seconde in 2 eenpersoonsbedden kunnen worden omgezet. Ideal voor een paar met één of twee kinderen. In het geval van kleine babys kan ik u van een box/een bed met een speciale matras voorzien, kinderenlinnen, onbenullig-stoel, de dekking van het kinderentoilet, speelgoed . De flat komt met schoon en vers linnen, grote matras en op z'n gemak hoofdkussens. Een aardig en comfortabel privé balkonhoogtepunt van installaties is ook te uwer beschikking! Daar kunt u van uw ontbijt in de ochtend of een glas wijn bij nacht met mening aan de adembenemende Akropolis genieten. Er is privé bad en de handdoeken, het douchegel, de shampoo & de handenwinkel worden verstrekt. En als u meer ? ? wilt thuis voelen kunt u uw maaltijd bij de volledige geschikte keuken voorbereiden. Het koffiezetapparaat, de boiler, de broodrooster en de volledige keukenwaren zijn te uwer beschikking evenals schotelzeep. Als gastheer die ik heb geprobeerd om de studio van al die kleine dingen die ik zou willen om hebben zelf te voorzien wanneer ik reis als een eerste hulpuitrusting, een shewing uitrusting, een klein nachtlicht, kaarsen voor een romantische nacht, een paar spelen om te spelen. Er zijn luchtvoorwaarde en wi FI.

close
Opmerkingen:
Prijs per nacht


Neem dan contact met mij op voor een nauwkeurige prijs voor uw verblijf.

Deze woning verhuurt ook korte termijn bekijk details
Extra Tarieven:
Fresh linens and towels once a week or as often as you wish cost 15 Euros per set Extra person after 2 guests costs 10 Euros per night (up to 4 persons)
Kaart
Voorzieningen:
Adres: 31 Aishilou str.
Postcode: 10554
Plaats: Center-Of-Athens
Regio: Attica
Provincie: Athens
Land: Griekenland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 4 Personen
Zwembad:
Animaux:check Huisdieren toegestaan
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Internet: check
Telephone:
Bedden:
Tweepersoonsbedden: 1
Eenpersoonsbedden:
Slaapbanken: 2
Kinderbedj: 1
Geschikt voor:
Kinderen/families: check
Mindervaliden: check
Koppels/romantisch:
Golfers:
Privé/afgelegen: check
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur: check
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Overig:
Keuken:
Wasmachine:
Vaatwasser:
Koelkast: check
Diepvries: check
Oven/fornuis:
Eettafel:
Exterior:
Garage:
Patio/Veranda:
Parkeergelegenheid:
Tuin:
Patio/tuinmeubelen: check
Barbecue:
Boat Available:
Sauna:
Jacuzzi:
Balkon: check
Overig:
Controleer:       booked Gereserveerd   Available Beschikbare