Netherlands language

Verander taal close


Holiday Room for rent in Rio de Janeiro Brazil EN locations vacances Rio de Janeiro Rio de Janeiro FR Alquiler vacacion Rio de Janeiro Rio de Janeiro ES Ferienhäuser Rio de Janeiro Rio de Janeiro DE Case vacanze Rio de Janeiro Rio de Janeiro IT Vakantiehuizen Rio de Janeiro Rio de Janeiro NL Alquiler Vacacion Rio de Janeiro Rio de Janeiro PT Аренда домов Rio de Janeiro Rio de Janeiro RU


Kamer te huur Rio de Janeiro, Brazilië

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
/nacht
€ 22 EUR | £ 19 GBP | $ 23 USD

Huren min.: 4 nachten
Maximaal verblijf: 20 nachten
Maximale bezetting: 1 Personen
Kamers te huur: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Kamer
Ontmoet de gastheer:
Avatar
Danielle

Bericht Versturen
Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

(Homestay)
close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Homestay.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Homestay.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Homestay.

Kamer te huur Rio de Janeiro, Brazilië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)


Wij zijn een familie die Engelse, Spaanse en Franse sprekers zijn. Wij leven in een ruim huis in de voorsteden van Rio. Wij zijn vier mensen. Echtgenoot, vrouw en twee zonen (11 en 12 jaar oud). Ons huis is open om familiegasten te ontvangen die aan ons profiel passen (non-smoking gasten). Wij leven dichtbij het prettige „Park Madureira“ dat met vele aantrekkelijkheden aan de bezoekers uitgerust is, en naderen de beroemde „School Portela van de Samba“ het kampioenschap van de Parade van Carnaval van 2017. Wij leven zeer dicht aan een straatmarkt waar de gast allerlei Braziliaanse Vruchten kan proeven! Zelfs levend op de voorsteden heeft ons huis gemakkelijke toegang tot de trein en metroposten die de gasten aan de Streek van het Zuiden van Rio kunnen gemakkelijk nemen. Als de gasten verkiezen, kunnen wij de reizen met hen ook doen, aangezien wij in vele reisopties ervaren zijn (met auto en begeleiding, kosten die moeten worden besproken). Aangezien wij andere talen (IÂ'm een Engelse Leraar eveneens) spreken, kunnen wij de gasten op hun eigen taal oriënteren en helpen. Wij houden van ruilend kennis en verstandig andere culturen door met mensen in wisselwerking te staan. IÂ've werkte als Agent van het Toerisme 10 jaar, zodat ben ik grote ervaren op het begeleiden van en het helpen van toeristen in Brazilië. Mijn echtgenoot houdt van de akoestische gitaar te spelen en ik houd van speel tamboerijn: de muziek is iets die altijd rond hier! is! Mijn jonge geitjes zijn spelers Capoeira en houden van schaatsend!! Wij houden van kokend en ik ben een groot pizzamaker!! Het zal groot zijn om u onder ons in Rio te hebben om een lokale ervaring te hebben!!
Lokale Belevingswaarde:
Winkelend Centrum
Lokale Bushalte
Het ziekenhuis
Park
Lokaal Station

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Inbegrepen in het verblijf:
Ontbijt
Beschikbare kamers:
Room 1 (152488)
Room 1 22 /Nacht | 154 /Week (BRL)
Capaciteit: 1 personen | Bed: single | Type badkamer: privaat
This room is located on the second floor. It has a pull out sofa and a large coffee table. It has a private bathroom located besides the room.
Inbegrepen in de kamer:


Danielle
email Hoe reserveer ik?
Neem contact op met Danielle om de beschikbaarheid te controleren en eventuele vragen te stellen. Zodra de gastheer heeft bevestigd, kunt u uw boeking voltooien.

Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Rio de Janeiro
Regio: Rio de Janeiro
Provincie: Rio de Janeiro
Land: Brazilië
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 1 Personen
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Controleer:       booked Gereserveerd   Available Beschikbare