Netherlands language

Verander taal close


Holiday Room for rent in Doi-Saket Thailand EN locations vacances Doi-Saket Doi Saket FR Alquiler vacacion Doi-Saket Doi Saket ES Ferienhäuser Doi-Saket Doi Saket DE Case vacanze Doi-Saket Doi Saket IT Vakantiehuizen Doi-Saket Doi Saket NL Alquiler Vacacion Doi-Saket Doi Saket PT Аренда домов Doi-Saket Doi Saket RU


Kamer te huur Doi-Saket, Thailand

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
/nacht
€ 32 EUR | £ 28 GBP | $ 34 USD

Huren min.: 3 nachten
Maximaal verblijf: 365 nachten
Maximale bezetting: 2 Personen
Kamers te huur: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Kamer
Ontmoet de gastheer:
Avatar
Saowanit

Bericht Versturen
Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

(Homestay)
close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Homestay.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Homestay.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Homestay.

Kamer te huur Doi-Saket, Thailand

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)

Huisdieren bij het bezit: Naam: type: De kat leeft binnen: 1

De Plaats, Homestay, het Kosthuis en de vakantie-huizen van Lha in de Landelijke Stille Landelijke Plaats van MAI Chiang situeerden 14km van de stad van MAI Chiang, dit wordt homestay omringd door padievelden en groen. De Plaats van Lha is het kalme plaatsen voor paren en families om van Noordelijk Thailand te genieten en te onderzoeken. De dierentuin van MAI Chiang, het Nationale Museum van MAI Chiang, Chiang het Winkelen van de Stad van MAI China District, en de Kunsten van de Stad van MAI Chiang & Cultureel Centrum is weg allen een korte aandrijving. De regionale aantrekkelijkheden omvatten de Witte Tempel van Wat Rong Khun, de Aanplantingen van de Thee, Gouden Driehoek, de Hete Lentes van San Kamphaeng, ook de Gangen van de Wildernis, en de Olifant aangaande het Centrum van de bevolking. De Zaal kenmerkt de makkelijk te gebruiken vleiende toegang van WiFi is ook inbegrepen. De faciliteit kenmerkt Ontspannende Thai en de oliemassage is beschikbaar in uw ruimte. De lokale Boeddhistische tempel is een middelpunt voor communautaire gebeurtenissen en is vriendschappelijk aan bezoekers. De goedkope busdienst is weg een korte gang, met de dienst aan Chiang MAI of Chiang Rai. De oogst van de luchthaven in een ware groottevoertuig is ook beschikbaar voor een redelijke prijs. De lokale reisbedrijven zijn vertrouwd met de plaats en velen bieden vrije bestelwagen aan. Homestay van de Plaats van Lha voorziet de vriendschappelijke dienst van grote eigenschappen om uw verblijf comfortabel en gedenkwaardig te maken.
Lokale Belevingswaarde:
Bibliotheek
Winkelend Centrum
Visserij
Lokale Bushalte
Het ziekenhuis
Park
Golf
Museum
Restaurant
Lokaal Station

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Inbegrepen in het verblijf:
De Toegang van de keuken
Beschikbare kamers:
1 bedroom house (204922)
1 bedroom house ฿32 /Nacht | ฿164 /Week | ฿569 /Maand (THB)
Capaciteit: 2 personen | Bed: tweeling | Type badkamer: ensuite
Room has 1 King-size bed and a large Sofa -bed , Wardrobe, Desk, Safe and kitchen. lan Connection and WiFi , Flat screen TV with Android box for movies like Netfix etc. etc.
Inbegrepen in de kamer: Bureau, TV, Airconditioning, Laden, Garderobe, Koelkast,


Saowanit
email Hoe reserveer ik?
Neem contact op met Saowanit om de beschikbaarheid te controleren en eventuele vragen te stellen. Zodra de gastheer heeft bevestigd, kunt u uw boeking voltooien.

Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Doi-Saket
Regio: Doi Saket
Provincie:
Land: Thailand
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 2 Personen
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Controleer:       booked Gereserveerd   Available Beschikbare
Beoordelingen: (2)
Algehele beoordeling: (5) rate

avatar Beoordeling : (5) rate
Great spot, great ambiance. Not directly in the city which was a nice change of pace; but it's easy to get into the city from their location. They care about their guests. Would recommend to friends or family in a heart beat.
Geschreven doo: (United States), Bezoek Date: December 2012, Bron: Homestay

avatar Beoordeling : (5) rate
For those looking to get away from the bustle of the cities this is a great opportunity. They run a clean house and are very accomodating for almost any request. It's not the ideal location if you like to get out and explore every day as getting to town does require some logistics, but it isn't so far.
Geschreven doo: (Canada), Bezoek Date: November 2012, Bron: Homestay