Netherlands language

Verander taal close


Holiday Farmhouse for rent in Farmhouse-Elcriso Italy EN locations vacances Farmhouse-Elcriso Tuscany FR Alquiler vacacion Farmhouse-Elcriso Tuscany ES Ferienhäuser Farmhouse-Elcriso Tuscany DE Case vacanze Farmhouse-Elcriso Tuscany IT Vakantiehuizen Farmhouse-Elcriso Tuscany NL Alquiler Vacacion Farmhouse-Elcriso Tuscany PT Аренда домов Farmhouse-Elcriso Tuscany RU


4 Slaapkamers Boerderijen te huur Farmhouse-Elcriso, Italië

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
/nacht
£ 124 GBP | $ 154 USD

Huren min.: 1 nacht
Maximale bezetting: 8 Personen
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Boerderijen
pool Zwembad
wifi WiFi
Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

Avatar
Eigenaar / Manager:
Houses in Tuscany
Benito Casci
Locatie: Italy
Talen: Engels,Italiaans
Date geadverteerd 3-10-2018
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

4 Slaapkamers Boerderijen te huur Farmhouse-Elcriso, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Elcriso is onlangs vernieuwd losgemaakt 4 slaapkamer, de boerderij van de 2 badkamerssteen met eigen pool en overweldigende meningen, die in een vreedzame zeer landelijke plaats nog binnen het lopen afstand van een restaurant worden geplaatst.
Het bezit is gerenoveerd met liefde en zorg, gebruikend veel traditioneel Toscaans meubilair, en werkelijk ruime familieaanpassing die meer dan 3 vloeren verstrekt wordt gesitueerd. Ideal daarom voor 2 families die samen holidaying.
Er zijn traditionele bevloering door, stevige kastanjevensters en deuren, en de eerste verdieping schept boog gewelfde gerichte plafonds op. De meeste ruimten zijn dubbel aspect.

Verdere informatie:
? op de benedenverdieping zijn er een grote heldere dubbele aspectenkeuken/diner die volledig met oven, haardplaat, afwasmachine, microgolf, koelkast/diepvriezer en eettafel wordt uitgerust die zich uitbreidt om voldoende plaatsing voor allen te geven.
? ook op de benedenverdieping is een ruime woonkamer met open haard, één of ander blootgesteld metselwerk, op z'n gemak plaatsing, ZAT TV, DVD en WIFI Internet.
? op het parterre zijn er twee ruime slaapkamers - één dubbel en één dubbel met een extra eenpersoonsbed. Er is ook een goede ruimte van de grootte oorspronkelijke douche (die ook wasmachine huisvest).
? op de eerste verdieping zijn er verdere twee grote slaapkamers, allebei met boog gewelfde gerichte plafonds - één dubbel, en één een drievoudige ruimte. Er is ook een nieuwe ruime doucheruimte ook op deze vloer.

Buiten:
? leid van benedenverdieping op het eten van terras met verbazende meningen voor het eten van al fresko en het genieten van van predinerdranken.
? grote tuin - allen geschermd en met poorten.
? privé pool die georgeous berguitzicht overzien. Het zonnebaden gebied. Douche en footbath.
? BBQ met verder ontspannend gebied.
? parkeren.
De eigenaar is gelukkig en heerlijke maaltijd te koken op verzoek te komen, wat met gasten zeer populair is gebleken.
Wij kunnen een dag ook aanbieden van het vrije professioneel geleide lopen voor gasten bij dit bezit (behoudens beschikbaarheid zo weten vooraf het)!

EEN WEINIG ongeveer het gebied:
Dit bezit is vreedzaam gesitueerd enkel onder de pieken van de bergketen Appenine; 800M van het dorp van Chiozza met zijn basiswinkel, bar en restaurant; ongeveer 1 u 15 minuten het noorden van Luca, en een minieme aandrijving 15 aan de marktstad van Castelnuovo Di Garfagnana met het beroemde de ochtendmarkt van de Donderdag, winkels, bars, restaurants en station ?.

Het lokale dorp heeft een bar/een basisvoedselwinkel en een populair restaurant en het is mogelijk om dwarsland voor 3km aan een verder restaurant, dat in Castiglione wordt gevestigd, een mooi volledig ommuurd middeleeuws dorp te lopen dat voor zijn intacte beschermende muren, fantastische meningen, en de zomerfestas gekend is.

Het bezit wordt gevestigd slechts een 15/20 minieme aandrijving aan het beroemde berg piek hoogste dorp van San Pellegrino met zijn gemummificeerde heiligen en ongelooflijke meningen.

Terwijl een leurdersparadijs en geplaatst in de diepten van het platteland, er geen gevoel van isolatie bij deze boerderij is en het huis slechts een minieme aandrijving 10 of is zo van wat aangezien het beste restaurant op het gebied, in Pieve Fosciana vaak beschreven, die ook opschept, winkelt, banken, bars, restaurants, en de schitterendste delicatessen met nemen manier naar huis gemaakt traditioneel Italiaans voedsel.
Slaapkamers: 4
Badkamerss: 2
Prijs van: € 970
JUL/AUG: E1525
MAY/JUNE/SEP: E1220
ANDERE MAANDEN: E970
*Special Aanbieding - 10% korting bij het blijven weken in Augustus en 15% voor Sept. 2018
Inbegrepen linnen en handdoeken.
Definitieve inbegrepen schoon.
Betaalbaar verwarmen afzonderlijk
Alle getoonde tarieven zijn voor indicatieve slechts doeleinden.
FEXR_c= " EUR“; FEXR_a= " GBP“; FEXR_amt= " 970.00“; FEXR_size= " 200“;

close
Opmerkingen:
Prijs per nacht


Neem dan contact met mij op voor een nauwkeurige prijs voor uw verblijf.
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Farmhouse-Elcriso
Regio: Toscane
Provincie:
Land: Italië
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 8 Personen
Zwembad: check Zwembad
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet: check
Telephone:
Controleer:       booked Gereserveerd   Available Beschikbare