2 Slaapkamers Flats te koop Sarande-Saranda Vlore-Vlora Albanië

Prijs

€ 300.000 | £ 254.700 | USD $ 328.380

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 200 (m2) Oppervlakte grond: 250 (m2)
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 2015

Geactualiseerd: 3/13/2017
Avatar
Eigenaar / manager:
Destination Albania
Suzana Hasalamaj
Ligging: Albania
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans,Greek
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

Dit is misschien de computer vertaling:
Penthouse met overzeese mening! Deze Penthouse is gelegen aan (vijfde} vloer 5. Eigenschappen van de Penthouse: (2) slaapkamers + een het leven ruimte-keuken + 2 badkamerss. Het balkon biedt u de kans om voor overzeese mening binnen te hebben. Dit bezit wordt gevestigd slechts 4 minuten van het stadscentrum en 20 minuten van Ksamil met een overweldigende overzees bekijken de voordelen van deze flat: De cliënt kan volgens hun wens, parket of tegels kiezen die in de slaapkamers en in de woonkamer moet worden geplaatst. De cliënt kan het type en de kwaliteit van hygiëne in toiletten kiezen. Dicht bij alle belevingswaarde dicht bij de Veerboot van Korfu 4 minuten is weg 25 mins aan de Unesco beschermde Nationale Stilte van het Park Butrint in deze bouw absoluut.
Opmerkingen:
Luchthaven: Corfu (Greece), 30 km | Tirane (Albania), 150 km
(Notice to all those clients who will purchase with our agency during the time that will seek, to find their home, the accommodation will be FREE)
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Sarande-Saranda" Albanië

Voorzieningen:
Adres: Rruga "Teki Haderi"
Postcode: 9701
Plaats: Sarande-Saranda
Regio: Vlore-Vlora
Subregio/gebied:
Land: Albanië
Main Features:
Oppervlakte: 200 (m2)
Oppervlakte grond: 250 (m2)
Bouwdatum: 2015
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness: done
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Golfterrein:
Overig: