« Terug

Bulgarije 2 Slaapkamers Flats te koop Elenite Bourgas Bulgarije

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Selecteer aanbiedingen 2 van Bulgarije van Eigenschappen slaapkamers overzeese meningenflat voor verkoop in het woon complexe Atrium, toevlucht Elenite. Het ? s gelegen aan de eerste lijn aan het strand.
Het complex is met poorten en combineert moderne faciliteiten en de uitzonderlijke dienst.
De regeling is ongeveer 30 minuten aandrijving (35km) van de beroemde kuststad van Bourgas, en slechts 20 minuten door auto van de Internationale luchthaven. De unieke, schilderachtige stad van Nessebar die door Unesco wordt beschermd is slechts rond 10 km vanaf de toevlucht.
De 2 beddenflat wordt gevestigd op de 9de verdieping met een totaal het leven gebied van .
Het bestaat uit een hal, een badkamers/een toilet, woonkamer met kitchenette, twee afzonderlijke slaapkamers en een terras.
De complexe aanbiedingen een een open zwembad, speelplaats van kinderen, een restaurant, veel groene tuinen en parkerenplaatsen.
! Het idee zou u kunnen willen nadenken: De kansen ? die van de huur in een bezit investeren is altijd een groot idee ? u de flat kunt verhuren wanneer u niet rond bent, die een goede winst voor uzelf zou verzekeren.
Na de verkoopdiensten: Wij weten hoe belangrijk het voor onze cliënten moet zorgen zelfs nadat de overeenkomst wordt voltooid. Wij streven ons beste ernaar om brede waaier van de extra diensten aan onze cliënten te verlenen, zodat zij zich van hun bezit in Bulgarije kunnen genieten en niet over na de verkoopdiensten als bezitsverzekering, reparatie en de bouwwerken, het leveren, het rekenschap geven en wettelijke hulp, vernieuwing van contracten voor elektriciteit, water, telefoon en veel meer ongerust maken. Gelieve te trekken ? t aarzelen aan om met ons voor extra informatie en verzoeken te contacteren.
Belastingen in Bulgarije: Het begrip van belastingsverplichtingen wanneer het kopen van een huis is overzee belangrijk. Bulgarije is het land met de laagste belastingen voor het volledige grondgebied van Europa.
Bulgarije is één van de naties van de EU met het laagste tarief van bezitsbelastingheffing en wereldwijd in hoogste 5 lage belastingsbestemmingen.
De belasting van het onroerend goed - een jaarlijks echt successierecht wordt geheven op de eigenaar van onroerende goederen aan een tarief tussen 0,01% en 0,45% van de belastingswaarde van het bezit.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Elenite" Bulgaria

Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Elenite
Regio: Bourgas
Subregio/gebied:
Land: Bulgarije
Ligging:
Oppervlakte: 76.10 Sq.m.
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Centrale verwarming:
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
« Terug
Zoeken Immobiliën te koop: Flats Bulgarije (4791) | Flats Bourgas | Flats Elenite 
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English