3 Slaapkamers Buitenverblijven te koop Near Etropole Sofia Bulgarije

Prijs

€ 26.500 | £ 22.499 | USD $ 29.007

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Type eigendom: Buitenverblijven
Oppervlakte: Floor: 80 (m2) Oppervlakte grond: 2100 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/31/2017
Avatar
Eigenaar / manager:
Constanta Propeties LTD
Dimitar Dimitrov
Ligging: Bulgaria
Talen: Engels,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

Dit is misschien de computer vertaling:
Massieve twee storied huis met een grote tuin op een schilderachtig die gebied, de Provincie van Sofia het bezit in een aardig bergachtig dorp enkel 4 km vanaf de meest dichtbijgelegen stad van Etropole, 15 km van de stad van Pravets en zijn golf-cursus en 32 km van Botrevgrad wordt gesitueerd is. De afstand aan de Internationale Luchthaven van Sofia is 87 km. Het huis is massief en heeft twee vloeren. Parterre - twee grote kelderverdiepingen; Eerste verdieping - 3 slaapkamers en een badkamers met een toilet. Het huis is in goede voorwaarde. Beschikbare elektriciteit en watervoorziening. De grootte van de tuin is 2100 sq.m., met twee extra gebouwen. De bezitsgrenzen met de Rivier van Malak Iskar. Het huis is geschikt voor recreatie of het permanente leven. De mooie aard en de aardige open meningen omringen het gehele bezit.
Opmerkingen:
Luchthaven: Sofia, 70 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Near Etropole" Bulgarije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Near Etropole
Regio: Sofia
Subregio/gebied:
Land: Bulgarije
Main Features:
Oppervlakte: 80 (m2)
Oppervlakte grond: 2100 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: