1 Slaapkamers Flats te koop Elenite Bourgas Bulgarije

Prijs
£ 47.969 | USD $ 61.845

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 81 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 2/20/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
IBG Real Estates Ltd.
Desi Hristova
Ligging: Bulgaria
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
<h1> Beachfront 1 slaapkamerflat met overzeese mening in Atrium, Elenite</h1> <p> zijn wij pleased om dit aan te bieden volledig geleverd één slaapkamerflat die op vloer acht in het beachfront complexe Atrium wordt gevestigd, Elenite. Het complex is 10 meters aan het strand (1 min gang) en biedt vele faciliteiten onsite, met inbegrip van privé strand, 24 urenontvangst, restaurants en poolbar, pianobar, kegelen, openluchttennisbaan, pingpong, minigolf, Kuuroord &amp aan; Wellness, het Park Aqua en veel meer. <br/> de flat zijn 81sq.m., en bestaan uit een hal, woonkamer met keuken en het dineren gebied, één slaapkamer, badkamers met bathtube, toilet en dalen; een balkon met het Verbazen van Overzeese view.</p> <h3> de Diensten en belevingswaarde in het Strand van het Atrium, Elenite: </h3> <p> ALGEMENE <br/> &bull; WiFi internet<br/> &bull; Parking<br/> &bull; reception<br van 24 uur/> &bull; Herinnering shop<br/> &bull; Privé beach<br/> &bull; Munt exchange<br/> &bull; Hairdresser<br/> &bull; De SPORTEN &amp van Elevator<br/>; GESCHIKTHEID <br/> &bull; Banaan boat<br/> &bull; Aqua fitness<br/> &bull; Water skiing<br/> &bull; Openlucht tennis court<br/> &bull; Bowling<br/> &bull; Biljart/Pool tables<br/> &bull; Darts<br/> &bull; Aerobics<br/> &bull; Geschiktheid center<br/> &bull; Lijst tennis<br/> &bull; Mini golf<br/> &bull; Het DINEREN FACILITIES<br/> &bull van Volleyball<br/>; Restaurant<br/> &bull; De snack bar<br/> &bull van Poolside; De FACILITEITEN <br/> &bull van de VERGADERING van Cafe<br/>; Conferentie room<br/> CHILDREN&#39; S FACILITEITEN <BR/> &BULL; Voederbakken available<br/> &bull; Children&#39; s spel area<br/> &bull; Water slides<br/> &bull; Spel room<br/> &bull; De FACILITEITEN van de VRIJE TIJD van jonge geitjes club<br/> <br/> &bull; Seizoengebonden openluchtpool<br/> &bull; Strand umbrellas<br/> &bull; Aqua park<br/> &bull; Leef entertainment<br/> &bull; Nacht club<br/> &bull; Kuuroord &amp; wellness center<br/> &bull; Stoom bath<br/> &bull; Solarium<br/> &bull; Tuin area<br/> &bull; Theater<br/> &bull; De reflex prijs van het massage<br/> Jaarlijkse Onderhoud: 9.60 EUR/sq.m.<br/> &nbsp; </p>
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Elenite
Regio: Bourgas
Subregio/gebied:
Land: Bulgarije
Main Features:
Oppervlakte: 81 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: