4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Sungurlare Municipality Bourgas Bulgarije

Prijs
£ 8.613 | USD $ 11.101

Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 250 (m2) Oppervlakte grond: 1500 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/3/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Constanta Propeties LTD
Dimitar Dimitrov
Ligging: Bulgaria
Talen: Engels,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het grote en charmante dorpshuis met 4 slaapkamers en sq.m tuin 1500 voor Verkoop in Bulgarije het bezit is gesitueerd in een comfortabel dorp in Bulgarije van het Zuidoosten. Het is 23 km vanaf de meest dichtbijgelegen kleine stad van Sungurlare, 50 km van stad Sliven en 100 km van de kuststad van Internationale Luchthaven Burgas en Burgas. Het huis is concreet, dubbel-verdieping en heeft het indrukwekkende die het leven gebied van 250 sq.m meer dan twee vloeren wordt verdeeld. Het bestaat uit een ruime woonkamer met een keuken, vier zonnige slaapkamers, badkamers met een toilet en een zuiden die terras met een mooi panorama onder ogen zien. Het huis is in zeer goede voorwaarde en vergt enkel sommige afwerkingen. Dit zal u de kans bieden om het te ontwerpen en te schikken enkel de manier u wilt. Het bezit omvat ook een garage. De grootte van de tuin is 1500 sq.m. Zijn grootte staat de bouw van een zwembad toe, het planten van fruitbomen en groenten of wat u wenst. Het dorp is klein en zeer schilderachtig. Het wordt gevestigd op de kusten van Meer Skalensko in de Berg van Stara Planina van het Oosten. De combinatie van meren, bossen, verse lucht en mild klimaat maakt het perfect voor recreatie evenals het permanente leven.
Opmerkingen:
Luchthaven: Burgas, 100 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Sungurlare Municipality" Bulgarije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sungurlare Municipality
Regio: Bourgas
Subregio/gebied:
Land: Bulgarije
Main Features:
Oppervlakte: 250 (m2)
Oppervlakte grond: 1500 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: