« Terug

Bulgarije 2 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Elenite Bourgas Bulgarije

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Selecteer aanbiedingen 2 van Eigenschappen de villa van de slaapkamerluxe voor verkoop in Villa Romana complex in de Elenite toevlucht, een deel van de toevlucht de Groep van Victoria. Het complex is in Mediterrane stijl met heel wat groen en stil.
Propert is op twee vloeren met totaal gebied van 108 m2. Regeling: parterre - grote woonkamer, keuken en eetkamer, kleine opslag, badkamers/douche/toilet, ruime veranda met eigen grill/barbecue. Een interne trap leidt tot de eerste verdieping, waar er twee slaapkamers, één badkamers met een badkuip met een toilet en twee terrassen zijn. Het bezit wordt verkocht volledig geleverd en uitgerust. Het ? s bepaalde de plaats van enkel 300m van het strand. Het complex heeft vele openluchtzwembaden, een kuuroord en het wellnesscentrum, een geschiktheidscentrum, massages is beschikbaar aan extra kosten. De bars, de restaurants, de winkels en een schoonheidssalon zijn ook beschikbaar op plaats. Een speelplaats van kinderen is beschikbaar. Er is ook een aquapark op plaats.
De prijs van het onderhoud is ? 9.6 per jaarlijkse m2.
De nauwkeurige plaats van de complexe Villa Romanna is bij toevlucht Elenite, het gevestigde ongeveer 10km noorden van Heilige Vlas en Zonnig Strand in een stille en vreedzame vlek bij de voet bergen. De toevlucht wordt gevestigd 40 het km- noorden van de tweede - grootste stad op de kust ? Bourgas van de Zwarte Zee. De internationale luchthaven van Burgas wordt weg gevestigd over 35km.
! Het idee zou u kunnen willen nadenken: De kansen ? die van de huur in een bezit investeren is altijd een groot idee ? u de flat kunt verhuren wanneer u niet rond bent, die een goede winst voor uzelf zou verzekeren.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Elenite" Bulgaria

Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Elenite
Regio: Bourgas
Subregio/gebied:
Land: Bulgarije
Ligging:
Oppervlakte: 108.00 Sq.m.
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Centrale verwarming:
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English