Flats te koop Sunny beach Nesebar Bourgas Bulgarije

Prijs
£ 15.347 | USD $ 19.779

Slaapkamers: Studio
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 36.00 Sq.m.
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 8/22/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Select Properties
Stan Petrov
Ligging: Bulgaria
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Selecteer de aanbiedingen van Eigenschappen tot euro die terugbetaling 500 van de uitgaven voor de reis aan Bulgarije met het kopen van een bezit met ons agentschap worden gedaan. De uitgaven omvat vliegtuigkaartjes en hotel.
Selecteer Eigenschappen aanbiedt geleverde zitslaapkamer voor verkoop in Abelia complex in het centrale deel van de Zonnige toevlucht van het Strand, gevestigde enkel ongeveer 350m aan het strand en 150m van supermarkt Mladost.
De flat is op 3rdfloor met lifttoegang en totaal gebied van 36 m2. Het bestaat uit een grote met maat en lichte ruimte, die kitchenette samenperst, die en het leven/slaapgebied, een badkamers en toilet en goed met maat balkon een overziend de pool en de tuin dineren.
De nauwkeurige plaats van het complex is in het centrale deel van de Zonnige toevlucht van het Strand, ongeveer 350m van het strand en 300m van de centrale voetstraat in een stille en vreedzame vlek. De complexe aanbiedingen, zwembad met kant voor jonge geitjes, kinderenspeelplaats, het parkeren. Het gebied verstrekt alle behoeftebelevingswaarde zoals voedselwinkels, restaurants, koffie enz.
De prijs van het onderhoud is ? 10/m2 per jaar.
Modernste en luxueuze complex van Bulgaarse Riviera - Zonnig Strand, wordt gevestigd 30 het km- noorden van de tweede - grootste stad op de kust ? Bourgas van de Zwarte Zee. De internationale luchthaven van Burgas wordt weg gevestigd over 20km.
! Het idee zou u kunnen willen nadenken:
De kansen ? die van de huur in een bezit investeren is altijd een groot idee ? u de flat kunt verhuren wanneer u niet rond bent, die een goede winst voor uzelf zou verzekeren. Verwacht jaarlijks inkomen 10%.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Sunny beach" Bulgarije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sunny beach
Regio: Bourgas
Subregio/gebied: Nesebar
Land: Bulgarije
Main Features:
Oppervlakte: 36.00 Sq.m.
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: