3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Ugarchin Lovech Bulgarije

Prijs
£ 13.499 | USD $ 17.404

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 60 (m2) Oppervlakte grond: 1000 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 8/7/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Constanta Propeties LTD
Dimitar Dimitrov
Ligging: Bulgaria
Talen: Engels,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het mooie dorpsbezit op twee vloeren en met tuin voor Verkoop in Bulgarije, dichtbij meer het bezit is gesitueerd in een schilderachtig dorp bij de voet van een berg. Het is enkel 15 km vanaf de meest dichtbijgelegen kleine stad van Ugarchin, 40 km van stad Lovech en ongeveer 120 km van de Internationale Luchthaven van Sofia. De Weg die van Hamus Sofia verbinden met Varna gaat enkel 3 km van het dorp over. Het huis wordt baksteen-gebouwd en heeft een het leven gebied van 60 sq.m dat meer dan twee vloeren wordt verdeeld. Het parterre bestaat uit een slaapkamer en uit een keuken. De eerste verdieping heeft twee slaapkamers en een woonkamer. Alle vensters zijn met de schrijnwerkerij van pvc. De deuren zijn houten. De elektriciteit, de watervoorziening en de centrale verwarming zijn beschikbaar. Het huis is in goede structurele voorwaarde. De grootte van de tuin is 1000 sq.m. Het is zeer goed-geneigd en huisvest een schuur, landbouwbedrijfgebouwen, gazebo en een water-put. De diverse fruitbomen en wijnstokken worden geplant in de tuin. Het dorp is mooi en kalm. Het heeft ongeveer 200 inwoners en een goed ontwikkelde infrastructuur. Hier zult u een school, een communautair centrum, een postkantoor evenals voedselwinkels en restaurants vinden. De grote Dam Sopot bepaalde de plaats enkel ongeveer van 10 km van het dorp biedt grote mogelijkheden om te vissen en recreatie.
Opmerkingen:
Luchthaven: Sofia, 100 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Ugarchin" Bulgarije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ugarchin
Regio: Lovech
Subregio/gebied:
Land: Bulgarije
Main Features:
Oppervlakte: 60 (m2)
Oppervlakte grond: 1000 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: