4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Near Bolyarovo Yambol Bulgarije

Prijs
£ 7.329 | USD $ 9.445

Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 100 (m2) Oppervlakte grond: 2500 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/4/2018
Avatar
Eigenaar / manager:
Constanta Propeties LTD
Dimitar Dimitrov
Ligging: Bulgaria
Talen: Engels,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Voor verkoop, een massief two-storey huis in een comfortabel dorp, enkel 45 min aan de kuststad van Burgas en de zandige stranden en 10 min die aan de bekende stad van Elhovo drijven. Het parterre bestaat uit een gang, badkamers/toilet en twee ruimten. Met concrete vloeren en plafonds. Houten kaders van de vensters en de deuren. De badkamers/het toilet kan worden gebruikt zoals het is. De externe trap leidt tot de eerste verdieping waar u een groot balkon, een gang, en twee ruimten zult vinden. De vloeren zijn concreet; houten venster en deurkaders. Het huis is een vast lichaam één en vergt de eerder kosmetische werken dan belangrijke vernieuwingen. Het land is reusachtige ? bijna 2500 sq.m. Het bestaat uit twee percelen en is een huis van met vele fruitbomen, een bijgebouw en een parkeerterrein. Het water en de elektriciteit worden verbonden. De weg aan het bezit is asfalt en toegankelijk door het gehele jaar. Het dorp is niet groot, maar zeer rust. Hier zult u u twee winkels, een bar, een postkantoor en een regelmatig busvervoer aan de nabijgelegen regelingen vinden. Het gebied is zeer beroemd onder Engelse expats en u zult veel van hen vinden die permanent in de dorpen rond leven.
Opmerkingen:
Luchthaven: Burgas, 70 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Near Bolyarovo" Bulgarije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Near Bolyarovo
Regio: Yambol
Subregio/gebied:
Land: Bulgarije
Main Features:
Oppervlakte: 100 (m2)
Oppervlakte grond: 2500 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: