2 Slaapkamers Flats te koop Golden Sands Varna Bulgarije

Prijs

€ 84.995 | £ 72.161 | USD $ 93.036

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 150 m2
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 8/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
IBG Real Estates Ltd.
Desi Hristova
Ligging: Bulgaria
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:


Overzeese mening 2 slaapkamerflat in de Woonplaats van het Strand Cabacum, Gouden ZandWant de verkoop een flat met twee slaapkamers die op vloer acht in de Woonplaats van het Strand wordt gevestigd Cabacum is, Gouden Zand. Dit is luxueuze complex met poorten, gelegen slechts 50 meters van mooie zandige stranden, de minerale lentes en diverse restaurants voor elke smaak en begroting. Er zijn regelmatige en comfortabele bussen met airconditioning die het centrum van Varna voor slechts 1.50 EUR één manier gaan.
De flat met twee slaapkamers voor verkoop heeft een totale grootte van sq 150. m. en komt in hoogste geleverd en uitgeruste voorwaarde, luxuriously. Het bestaat uit van een woonkamer met keuken en het dineren gebied, een groot balkon met verbazende Overzeese mening, twee-slaapkamers en een badkamers met douchecabine, toilet en daalt. Het bezit is met airconditioning en voor volledig geleverde verkoop - klaar voor direct beroep of het verhuren.


De diensten en belevingswaarde in de Woonplaats van het Strand Cabacum, Gouden Zand:- Openlucht zwembad met de sectie van kinderen
- Restaurant
- Het beheer van het bezit
- Strand (50 m)
- Parkeren
- Lift
- De speelplaats van kinderen
- Bushalte (50 m)Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Golden Sands
Regio: Varna
Subregio/gebied:
Land: Bulgarije
Main Features:
Oppervlakte: 150 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: