1 Slaapkamers Flats te koop Elenite Bourgas Bulgarije

Prijs
£ 30.564 | USD $ 39.406

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 60 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 2/20/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
IBG Real Estates Ltd.
Desi Hristova
Ligging: Bulgaria
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:


1bedroom flat met pool en overzeese mening, het Strand van het Fort van het Voorrecht, EleniteWant de verkoop volledig geleverd één slaapkamerflat in het Strand van het Fort van het Voorrecht complex in Elenite is. Het complex is eerste lijn, op een schilderachtige baai op Strand dat Robinson wordt gevestigd. Het wordt omringd door overzees en pijnboombos en aanbiedt een zeldzame en uiterst gezonde combinatie van overzees en bergklimaat. Het Strand van het Fort van het voorrecht biedt groot grondgebied met poorten met 2 grote zwembaden, 2 restaurants, een koffiebar, kinderen` s pool en speelplaatsen, kruidenierswinkelopslag, een een medisch centrum, een gymnastiek, een sauna, een massage, een schoonheidssalon (kapper, manicure, pedicure), bureau van de muntuitwisseling, de wasserijdienst, een tennisbaan/een voetbalgebied, een minigolf, een openluchtgeschiktheid rond de pool aan, een pingpong en biljart, fietshuur en betaald parkeren.
Vrije Internet en zitkamers rond de pool!
De flat is 60.14 sq.m., op de eerste verdieping met pool en gedeeltelijke overzeese mening. Het bestaat uit een woonkamer met keuken en het dineren gebied, één slaapkamer, een balkon en een badkamers met douchecabine, toilet en daalt.


De diensten en belevingswaarde in het Strand van het Fort van het Voorrecht, Elenite:- Groot rivier-als zwembad met een Restaurant van de Bar van het Schip
- Zwembad met sectie voor kinderen
- Pool voor kinderen
- Jacuzzi
- Mooie groene gebieden
- 4 kinderenspeelplaatsen
- Openluchtgeschiktheid
- Het centrum van de schoonheid en van de massage
- Medisch centrum
- Supermarkt
- Het restaurant van de pizza
- Sauna
- Het gebied van de tennisbaan/van de voetbal
- Parkeren
- Jaarlijkse onderhoudsprijs: 12 EUR/sq.m.Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Elenite
Regio: Bourgas
Subregio/gebied:
Land: Bulgarije
Main Features:
Oppervlakte: 60 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: