6 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Vetrino Vetrino Varna Bulgarije

Prijs
£ 41.593 | USD $ 53.624

Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 160 sq metersOppervlakte grond: 1280 sq meters
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 0

Geactualiseerd: 4/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
KC Properties Ltd.
Kalina Ilieva
Ligging: Bulgaria
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Eigenschappen van kc zijn pleased om u dit mooie die huis aan te bieden in Vetrino dorp, 45 km van de stad van Varna en de kust van de Zwarte Zee wordt gesitueerd. Het dorp is het centrum van de Gemeente en biedt een grote verscheidenheid van de diensten ? daar aan is supermarkten, caf? - bars, diverse winkels, bankbureau, school, kleuterschool, bibliotheek en cultureel centrum, postkantoor, busstation, kerk. De plaats kenmerkt de kalmte van het platteland maar biedt, in de zelfde tijd, alle noodzakelijke faciliteiten aan voor het leven 4 seizoenen. Het bezit is volledig geïsoleerd en geweest warm en comfortabel in de winter en koel in de zomer. Het zou een groot huis voor een grote familie kunnen zijn. Het huis heeft een totaal het leven gebied van 160 sq.m. Het is op 2 niveaus en bestaat uit van: - Zitkamer van het benedenverdiepings? de zeer ruime open plan met keuken en het dineren gebied; een paar stappen - leid neer tot een gang met 3 grote slaapkamers en een badkamers met toilet. Er zijn ceramiektegels en houten laminaat. Naast de keuken zijn er een grote die bergruimte (momenteel voor het opslaan van hulpmiddelen wordt gebruikt) en een grote kelder. Er is een de zomerkeuken (28 sq.m.) die in een BBQ gebied zou kunnen worden omgezet; - Hogere vloer? Verglaasde gang, gang, 3 grote slaapkamers en een toilet. Het bezit is onder de uitgebreide vernieuwingswerken geweest en hitteisolatie van alle muren, nieuwe vensters van pvc, veilige hoofddeuren en nieuwe interne deuren van een goede kwaliteit gehad. Het huis is in perfecte voorwaarde en is geschikt voor het leven 4 seizoenen. Het is voor verkoop met alle meubilair en elektrische toestellen. De keuken heeft een grote koelkast, kooktoestel, wasmachine, boiler voor heet water. Het perceel van land is 1280 sq.m. Er zijn een gazebo, garage van 20 sq.m., bijgebouw, water-goed. De toegang is via goede tarmacweg. Afstanden: Het dorp van Vetrino is 45 km van de stad van Varna. De meest dichtbijgelegen stad van Provadia is weg 9 km. De afstand aan de autosnelweg is 6 km.
Bouw: Baksteen
Zalen: 6
Vloer: 2
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Vetrino" Bulgarije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Vetrino
Regio: Varna
Subregio/gebied: Vetrino
Land: Bulgarije
Main Features:
Oppervlakte: 160 m2
Oppervlakte grond: 1280 m2
Bouwdatum: 0
Airconditioning:
Centrale verwarming: