1 Slaapkamers Flats te koop St Vlas Black Sea Bourgas Bulgarije

Prijs
£ 29.715 | USD $ 38.311

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 62m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Select Properties
Stan Petrov
Ligging: Bulgaria
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Panoramische 1 slaapkamerflat voor verkoop in Heilige Vlas, Bulgarije.
Flats
? 35.000
Wij bieden panorama 1 slaapkamerflat voor verkoop in het Fort van het Panorama complex in Heilige Vlas aan, gelegen op enkel ongeveer 50m van het strand op gebied zal volledige waaier van belevingswaarde.
De flat is op de 4de verdieping met lifttoegang en totaal gebied van 62 m2. Het heeft een hal, een grote met maat en lichte ruimte, die keuken, het leven en het dineren gebied, een gescheiden slaapkamer, douche/toilet samenperst. Er is ook een balkon met aardige open meningen naar overzees en tuin. Al meubilair & het electrics vanaf foto's zijn nieuw in goede voorwaarde en in de prijs geweest. Er is ook een airconditioningstoestel geïnstalleerd en het ? s klaar om zich uit te bewegen in of huur.
De onderhoudsprijs is ? 10/m2 per jaar.
Het strand is enkel 50 meter vanaf complex en naast het bezit daar is een rijkdom aan winkels, restaurants, bars en opwindend nachtleven. Het centrum van de stad is 200 m weg en de bushaltes buiten het complex als u in de populaire toevlucht van Zonnig Strand en de oude stad van Nessebar zou willen reizen. Dit zou een groot te kopen bezit overzee maken.
! Het idee zou u kunnen willen nadenken: De kansen ? die van de huur in een bezit investeren is altijd een groot idee ? u de flat kunt verhuren wanneer u niet rond bent, dat een goede winst voor uzelf zou verzekeren.
Basis Feiten
Toegevoegde datum: 11/02/20 Slaapkamers: 1 badkamerss: 1 vloeren: 4
Gebied: 62 van de m2- Status: Voor verkoopType: 1 aantal van bedFlats Ref.: SBS5596
Eigenschappen
geleverd en uitgerust
overzeese meningen
Belevingswaarde
24h veiligheid
5 open zwembaden
voedsel markt
restaurant
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "St Vlas" Bulgarije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: St Vlas
Regio: Bourgas
Subregio/gebied: Black Sea
Land: Bulgarije
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 62m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: