Percelen te koop Salvador Bahia Brazilië

Prijs
£ 2.155.500 | USD $ 2.778.000

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte: Oppervlakte grond: 22392 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 9/9/2015
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Dr. Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans,Brazilian Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Uitstekend strandperceel met de lijn van het 100 mstrand en een totaal gebied van?? 22 392 m2. Het perceel heeft een weelderige Vegegation en een onbelemmerd panorama. Toegang: Via Estrada doe Coco, slechts 8 km ver van de luchthaven Luis Eduardo Magalhães - Salvador. Op het bezit zijn er ruimte voor 5 wooneenheden, die door 2 kunnen worden uitgebreid gebaseerd op de het overeenstemmen gemeentelijke goedkeuring. De flat Busca Vida heeft een bevoorrechte geografische plaats, met talrijke stranden en idyllische plaatsen voor zij die heel wat veiligheid, kalmte, privacy, een prettig klimaat en talrijke recreatieve kansen in harmonie met aard willen.
Opmerkingen:
Luchthaven: Salvador, 10 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Salvador" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Estrada do Coco km 8
Postcode: 42840-000
Plaats: Salvador
Regio: Bahia
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 22392 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: