error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

Percelen te koop Praia do Forte Salvador Bahia Brazilië

Prijs
£ 118.860 | USD $ 153.244

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte: Oppervlakte grond: 3000 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 9/20/2016
Avatar
Eigenaar / manager:
James Wilson
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans,Nederlands Portuguese
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonJames Wilson

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het land van Beachfront van 3000m2 in een beveiligde condominio in Porto DE Sauipe, Bahia, Brazilië, 75km van Salvador. De plaats is uniek en prachtig gesitueerd voor het strand en met beuautiful zand-duinen in de rug, die twee adembenemende panoramische meningen 180° van het overzees en van witte zand-duinen aanbieden. Noordelijk van het bezit zijn eindeloze maagdelijke stranden. ? ? het bezit één uuraandrijving van de multiculturele stad van Salvador, het kapitaal van Bahia, en slechts 45 minuten van zijn internationale luchthaven is. Het heeft op noordelijk het strandgebied van Salvador ? s genoemd de Kust van de Kokosnoot de plaats bepaald van. De toneelweg genoemd ? Linha Verde ? (of groene lijn) verbindt de strandsteden van de Kust van de Kokosnoot aan Salvador. Het gebruiken van deze weg en slechts 10 minuten aandrijving van het bezit is een beachfront 18 het hof van het gatengolf, in de beroemde vijfsterrentoevlucht van Costa do Sauipe wordt gesitueerd. Andere populaire strandsteden zijn allen bij dicht bereik: Praia do Forte (20min., met ook een hof van het 18 gatengolf in de toevlucht Iberostar), Imbassai (15min.), Porto doet Sauipe (5min.) met supermarkt, restaurants, farmacist en kliniek. ? ? het bezit in een gesloten en beveiligde privé woonwijk die (condomínio) totale veiligheid verstrekken gesitueerd is. In dit is gebied lagunes, duinen en een grote verscheidenheid van kleurrijke vogels. Dit bezit is werkelijk iets speciaal zoals voor zijn schitterende plaats naast een beschermd natuurlijk gebied aanbiedt onvergelijkelijke vrede en kalmte. ? ? het land reeds met 1.80 meet (5.9 voet) wordt geschermd hoge die omheining van het behandelde eucalyptus houten en groene pvc behandelde draad opleveren, met directe toegang tot het strand wordt gemaakt dat is. Het land heeft scripture en geregistreerd. Uitstekend voor de bouw van uw beachfronthuis of voor investering.
Opmerkingen:
Luchthaven: Salvador International Airport, 70 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres: Condominium Aguas de Sauipe
Postcode:
Plaats: Praia do Forte
Regio: Bahia
Subregio/gebied: Salvador
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 3000 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: