5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Sao Paulo Sao Paulo Brazilië

Prijs
£ 764.100 | USD $ 985.140

Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 573 (m2) Oppervlakte grond: 722 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 7/2/2016
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Dr. Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans,Brazilian Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De details van het huis: De Onderverdeling van de luxe - Condominio Le Mans 2 het huisHuis van de verhaalluxe: 573 vierkante meters/App. 5.157 vierkante voet Totaal gebieds: 722 vierkante meters/App. 6.498 vierkante voet communautaire bestaan het Met poorten uit 20 huizen met bewapende veiligheid bij poort. van het de opslaggebied van de 4 auto ondergrondse garage kichen Groot Groot de wasserijgebied 4 reeksen ? met inbegrip van een Hoofdreeks met twee volledige baden/met ton 1 afzonderlijke reeks voor meisjeWoonkamer met open haard en prima promotiebevloerings Tweede woonkamer met open haard en hardhout van de de ruimteKeuken van de bevloeringsEetkamer Derde Livng Behandelde lanai Bureau met pool, barbecue/buitenkant gebied de Onder druk gezette Airconditioning van het heet en koud watersysteem door huisHuis met een machtsgenerator uitgerust in geval van nood en getelegrafeerd is. Onderverdeling: de Sauna van de 24 uurveiligheid en het gebied van de de ruimteRecreatie van het gymnastiekBanket voor huizenBuurt - (onder één mijl). Amerikaanse Internationale School = de Zwitserse Internationale School van de Kapel = Groen/bebost gebied Suico met vele bomen. Gastronomische supermarkten Gemakkelijke toegang tot van Bedrijfs Sao Paulo district/bureaus en beste het winkelen Gemakkelijke toegang tot hoofdwegen en doorgangen. Sobre Nrs.: Een Hahn Consultoria Imobiliária, fundada em 1991 Na Alemanha (Berlim e Chemnitz), é habilitadose conhecedores do mercado van composta por profissionais imobiliáriobrasileiro. Van experiência abrangente paragraaf van Tendo van seus clientes possam sempre realizar um que ótimonegócio: - Van imobiliários em geral por van Elaboração DE contratos Com CRECI corretores; - Regularização DE documentação; - Acompanhamento doet processo DE venda - Na Alemanha van Avaliações Temos representações (Dr. Andreas Hahn), Brasilia (universitário van Prof. Dr. Cézar Climaco), Salvador (João Mauricio Massapê, CRECI j-01411) e Rio de Janeiro (Detlev Müller, creci-rj-44403/14289).
Opmerkingen:
Luchthaven: Sao Paulo, 20 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Sao Paulo" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Rua Senador Vergueiro 289
Postcode: 04739-060
Plaats: Sao Paulo
Regio: Sao Paulo
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 573 (m2)
Oppervlakte grond: 722 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis:
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna: done
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig: