Herenhuizen te koop CANAVIEIRAS Bahia Brazilië

Prijs
£ 2.419.650 | USD $ 3.119.610

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Herenhuizen
Oppervlakte: Floor: 1760 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 1/9/2017
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Dr. Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans,Brazilian Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Want de verkoop historische en volledig vernieuwde samengesteld van flats, restaurants, winkels en museum in Canavieiras/Bahia is. Het onroerende goederenpakket bestaat uit 9 flats (Zolders/Residencias), 8 winkels (Galeria doet Porto), 7 restaurants en 1 museum, uitgespreid meer dan 10 naburige koloniale gebouwen. De potentiële koper verwerft zo de eigendom van het grotere deel van sitiohistorico (historische strandmijl) van Canavieiras. De eigenschappen zijn zonder uitzondering in uitstekende vernieuwde voorwaarde, met volledige en bijgewerkte documentatie (RGI/escritura). De aankoopprijs van R$ is beduidend onder de marktprijs. In detail: 9 flats: - De zolder Coronel, - Residencia Chris, - Zolder Armazem, - Zolder Galeria, - Marlijn 1 van de Zolder, - Marlijn 2 van de Zolder, - Marlijn 3 van de Zolder, - Marlijn 4 van de Zolder, - Zolder 7 Portas 8 Winkels Galeria van de Herinnering doet Porto 7 Restaurants: - Pizzaria Le Bistro, - Dolce Vida, - Cantina Italiana, - Bar Intendencia, - Receptivo Marlijn Azul, - Restaurante Sete Portas, - Restaurante doet Porto 1 Dienst van de Ontvangst van Vissers: Koninklijk Charlotte 1 museum: Galeria doet Porto 1 plattelandshuisje met garage, schuur wij u op verzoek een gedetailleerd exposé met de beschrijving van alle flats, musea en restaurants verzenden.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "CANAVIEIRAS" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Avenida Felinto Melo
Postcode: 45860-000
Plaats: CANAVIEIRAS
Regio: Bahia
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte: 1760 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: