3 Slaapkamers Buitenverblijven te koop Guarajuba Bahia Brazilië

Prijs
£ 206.928 | USD $ 266.688

Slaapkamers: 3
Badkamers: 4
Type eigendom: Buitenverblijven
Oppervlakte: Floor: 300 (m2) Oppervlakte grond: 50500 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 11/1/2018
Avatar
Eigenaar / manager:
Real Estate Brazil
Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Ongeveer het Bezit: Het landelijke bezit, uniek in zijn kenmerken en zijn grootte in het directe gebied, is gesitueerd in Monte Gordo, niet verre van Guarajuba en ongeveer 70 km van Salvador. Sitio is gevestigde ongeveer 2 km ver van Estrada DE Coco. Het landlandgoed komt met volledige documentatie (escritura en RGI), al bijgewerkt. Het totale partijgebied is sqm 50.500 en het geconstrueerde gebied (hoofdhuis) 300 m2. Er zijn in totale 3 slaapkamers (1 reeks), een een extra sociale badkamers, een grote woonkamer, een dinerruimte, gebied van de Dienst, ruimten voor de werknemers evenals een grote barbecueplaats (Churrasqueira). Bovendien, is er het huis van een huisbewaarder (casa DE caseiro) met 75 sqm leefruimte, een kennel voor 5 dieren, een currel en ook een meer op het bezit met 1200 sqmoppervlakte. De verkoop is ? porteirafechada ?, die volledig wordt geleverd.
Opmerkingen:
Luchthaven: Salvador, 70 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Guarajuba" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 42820-000
Plaats: Guarajuba
Regio: Bahia
Subregio/gebied: Bahia
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte: 300 (m2)
Oppervlakte grond: 50500 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: small lake
Overig:
Overig:
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: