error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

7 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Salvador Salvador Bahia Brazilië

Prijs
£ 464.726 | USD $ 598.937

Slaapkamers: 7
Badkamers: 5, Doucheruimtes: 1
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 8/1/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
ItaparicaRealty
Joaquim Cardoso Barreto
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit unieke huis wordt gevestigd op de rand van de stad van Salvador. Iedereen met een hart voor een rustieke stijl en een originaliteit zal nauwelijks zich tegen de charme van deze aanbieding kunnen verzetten. Het huis is op een veilig gebied, dichtbij het luxeHotel Deville en neen meer dan 15 minuten van de internationale luchthaven van Salvador. De voorzijde opent op één van de mooiste rek van kustlijn in het gebied waar het goed is om alles te ervaren exotische stranden moet aanbieden. Dit strandhuis heeft vijf grote reeksen (slaapkamers met Engels-reeks), een garage met ruimte voor 3 voertuigen, een zwembad, een barbecue, een behandeld terras met overzeese meningen, een huistheater, 2 keukens, een afzonderlijke slaapkamer, een grote woonkamer met binnenplaats, een eetkamer, een grote bergruimte, een flat voor huishoudenleden, een groot de dienstgebied en een bureaureeks. Dit historische huis wordt volledig hersteld volgens eigentijdse normen die de meeste veeleisende ingezetenen aanpassen. De plaats zorgt ervoor dat alle faciliteiten in de nabijheid door de snelle verbinding aan de Stad van Salvador evenals aan het strandennoorden van Salvador zijn. Het leven van de stad naast het rustige omringen van uw woonplaats, waarbij het leven in zulk een milieu wordt gemaakt is als verblijf in paradijs.
Opmerkingen:
Luchthaven: Salvador Airport, 20 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres: Beach Villa Salvador
Postcode: 48916-517
Plaats: Salvador
Regio: Bahia
Subregio/gebied: Salvador
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken: done
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries:
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: Detached servant house
Overig: ItapuĆ£ beach
Overig:
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen:
Golfterrein: done
Overig: