4 Slaapkamers Flats te koop Sao Paulo Sao Paulo Brazilië

Prijs
£ 305.640 | USD $ 394.056

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 168 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2002
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 9/11/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Real Estate Brazil
Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Frans,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De voor de betere inkomstklasse flat wordt gevestigd bij Rua Conde DE Itu 900 apto 71 het Uitzicht van de DABoa van de Alt ?, in de zuidelijke streek van São Paulo, bij de 7de verdieping van het gebouw. Het is een echt overweldigende vernieuwde flat met prachtig panorama. Er is een centrale verwarmingsysteem voor het water. De vensters van de klamboe. Er zijn in totale 4 parkeerterreinen (met een extra bergruimte). De flat heeft 4 slaapkamers (3 reeksen, één van hen een hoofdreeks), 4 badkamerss en een ruime woonkamer met open haard ? allen gebouwd en vernieuwd volgens hoogste normen. Ook, zijn er een gebouwde ingebouwde keuken, ingebedde garderobes, een extra ruimte voor het dienstmeisje (de dienstgebied), een dinerruimte, een bureau en een ruim terras. Kenmerken en Infrastructuur van het Gebouw/Condominio (opsomming): ? van het de dienstgebied ? van TV ? de communautaire ? van de het hof? Fitness van de Sporten van de Speelplaats ? van het Zwembad ? van de Intercom ? van het Parkeren ? van de Bezoeker van de Parkeerterreinen ? van de Ingang ? van de Dienst van het Bedrijf ? van de Controle van de Lift ? van de Dienst van de Lift ? Onafhankelijke Collectieve van de de ruimte? Partij Sauna Met poorten met gesloten circuit van de Speelplaats ? van de Zaal ? het werd gebouw geconstrueerd in 2002. De 4 slaapkamerflat werd opnieuw gevormd en werd gereviseerd in 2015. De bezoeken kunnen op verzoek worden gepland. Ongeveer het gebied en de omgeving: Het uitzicht van de DABoa van de alt is één van de eerste districten in São Paulo, met een zeer hoge levensstandaard. Dichtbij kunt u verscheidene restaurantes, farmacies, winkels en supermarkten vinden. Om enkelen enkel te noemen: traditionele bakaries Gemel en Santa Clara, het Winkelen Morumbi en de Plaats van de Markt, Wallmart, het centrum van de Yoga en veel meer. Er is ook een metro-post over 900 m ver van de flat. De binnenlandse luchthaven Congonhas kan gemakkelijk in 15 minuten worden bereikt. Het Uitzicht van de DABoa van de alt wordt gevestigd in het district van Santo Amaro, op het zuiden-centrale die gebied van de stad van São Paulo, door de wegen Marginale Pinheiros, Jr. van Roque Petroni, Professor Vicente Rao en Washington Luís wordt afgebakend. Santo Amaro werd beschouwd als het gebied met het grootste aantal Duitse nakomelingen in jaar 1829. Het gebied naast de flat wordt zeer goed ontwikkeld, met hoogtepunten die bijvoorbeeld de internationale scholenKapel en ? Schweizerschule ? (Zwitserse School) zijn evenals de Gemeentelijke Markt van Santo Amaro.
Opmerkingen:
Luchthaven: Sao Paulo, 20 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Sao Paulo" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Rua Conde de Itu, 900
Postcode: 04741-001
Plaats: Sao Paulo
Regio: Sao Paulo
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 168 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2002
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin:
Sauna: done
Jacuzzi:
Overig: fitness rooms
Overig: playground
Overig: closed circuit tv
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein:
Fitness: done
Tennis:
Supermarkten: done
Overig: