5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Ilheus Bahia Brazilië

Prijs
£ 319.014 | USD $ 411.144

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 750 (m2) Oppervlakte grond: 2700 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2001
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/1/2012
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Beschrijving: Op de 2700 m² eigendom er is een grote zwemmende poel (5 x 10 m) en in totaal drie gebouwen: - Het Hoofdhuis (Villa) - Het pension en - het huis van Tuinman. Alle huizen zijn helemaal ingericht. De villa heeft een geklimatiseerde suite (bad met afzonderlijk toilet) met toegankelijke, geklimatiseerde kast, nog een geklimatiseerde slaapkamer en badkamer en een grote levenden / eetkamer met muziekhoek (inclusief een heel goede engelse piano). De keuken, met geklimatiseerde eetkamer, is helder en vriendelijk en heeft, als de levende kamer en de suite, leid toegang tot het grote terras. Het trappenhuis biedt ruimte voor de installatie van een lift aan. Verder is er een geklimatiseerd kantoor, een hobbywinkel, de kamer van een werkster met bad, een waskamer, ontvangstkamer en een kleine opslagkamer. De ingang heeft kamer voor zeven auto's, zijn 4 van deze gleuven bedekt. Alles is in uitstekende voorwaarde en heel aangenaam (Europeaan die cultuur leeft). Aan de top is er een klein "Vooruitzicht" met een mooi zeeoverzicht. Het gasthuis heeft twee suites, inclusief afzonderlijke toiletten en een grote levende kamer met keuken. Ook is een kleine waskamer verkrijgbaar. Het huis van de tuinman heeft twee kamers met keuken en badkamer. Er is ook een barbecueplaats, een hondhuis voor twee honden en een klein "Strandhuisje" voor poelpotten, koelkast enz. Andere kenmerken: Er is een zonneverwarming voor heet water, met 110 en 220 volts, Sluit CH-VEILIGHEID KABA en KESO, interne telefoon, Hemel SATELLIETTELEVISIE en satellietgerechtantenne, breedband Internet, enkele tv's stellen, videouitrusting, koelkasten, twee wassenmachines en een afwasmachine Af. Alles is heel keurig en handhaaft goed. Het verblijf is klaar voor beroep van dag één aan en nodigt u naar gezellige levenden uit. Locatie: De locatie is ideaal - nabij de stad van Ilhéus en nabij het strand. Het eigendom werd een klein gebouwd dat afgelegen is van het strand (250 m) om het wegspoelende resultaat van de zoutlucht te vermijden. Ook in het gebied is er geen vergelijkbaar eigendom met zo'n mooi landscaped tuin. De buurt bestaat uit goede Braziliaanse middenklasse (leven dichtbij een physican, een tandarts en een universiteitsprofessor). Prijs in plaatselijke munt: 910,000 R$
Opmerkingen:
Luchthaven: Ilheus, 30 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Ilheus" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Praia dos Milionarios
Postcode:
Plaats: Ilheus
Regio: Bahia
Subregio/gebied: Bahia
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 750 (m2)
Oppervlakte grond: 2700 (m2)
Bouwdatum: 2001
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: piano
Overig: guest house
Overig: terrace
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen:
Golfterrein: done
Overig: