6 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Nova Trento Santa Catarina Brazilië

Prijs

€ 480.000 | £ 407.520 | USD $ 525.408

Slaapkamers: 6
Badkamers: 6
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 765 (m2) Oppervlakte grond: 373000 (ha)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/11/2015
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Mooie Herenhuis op groot en perfect opgespoorde plot Handig opgespoorde: 5 km van in de binnenstad Nova Trento, staat van Santa Catarina, Brazilië 75 Km van Florianópolis eiland, staat van Santa Catarina, Brazilië 45 Km van Porto Belo, Bombas, Bombinhas, Quatro Ilhas en Mariscal zet op het strand in Santa Catarina, Brazilië. 55 Km van Itapema strand, Santa Catarina, Brazilië 60 km van Balneário Camboriú strand, Santa Catarina, Brazilië. Het zuiden van Brazilië: niet te heet, niet te koud. Land van Europese immigratie. Het ontwikkelde deel van Brazilië. 100% op veiligheid. Algemene Informatie over het Landhuis: - Interne toegangsweg met concrete oprit en zijde bezaait. - Boomgaard met fruit, grassige en bloemrijke yard rond hoofdhuis. - Een hoofdhuis, residentieel, merk nieuwe en goed-verfraaide, bouw beëindigde in 2005, met een intern gebied van 520m² en veranda van 120m², bijna weg rond het huis, met kolommen en omringde door verniste, wettelijk Braziliaans hardhout (Itaúba). - Opgerichte volledig op balken en pre-gevormen kolommen, met versterkte platen en een plafondhoogte van 3.50m, richtte stevig op bijzonder firma grondt op. - Twee vloeren. Een mooie, stevige en wijde trap gemaakte van Itaúba hardhout verbindt twee ruime levende kamers met de slaapkamers. Vijf slaapkamers, 4 waarvan grote slaapkamers op de bovenverdieping is, 2 van hen met in suitebadkamers. Vijf badkamers, inclusief het in suitebadkamers en een toilet, twee levende kamers, met hardhout maakte vloer van authentieke Braziliaan Ipê, een grote keuken op de benedenverdieping en een kleine keuken op de bovenverdieping. - Twee overvloedige provisiekasten, dienst/wasgebied, elektrisch of gas of brandhout heet watersysteem, alternatief, met een 500 literboiler, twee 1.000 liters interne wateren tanken in de zolder, twee uiterlijke watertanks van 5.000 en 3.000 liters. - Puur water verzamelde van de bron, die aan EPAGRI voldoet (Santa LandbouwCatarina Onderzoek en Landelijk Uitbreiding Bedrijf) waterverzamelingsstandaarden en filterde voor het huis bereikte. Een tweede huis, aan een lager terrein, met een gebied van 125m², elektriciteit, water en een losgemaakte badkamer. Dakhout: Itaúba. 50.000 (vijftig duizend) plantten bomen, onder elkaar dennen en eucalyptus Moderne/Eenvoudige stijlkapel die Poel voor de kapel Zwemmen - 30,000 liters van puur water Uitgebreid grassig gebied verbinden huis naar de kapel en de poel Dubbele kennel aan de rug + eenvoudige kennel aan het front, overvloedige en aangename voor grote honden.
Opmerkingen:
Luchthaven: Florianopolis, 70 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Nova Trento" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 88270-000
Plaats: Nova Trento
Regio: Santa Catarina
Subregio/gebied: Santa Catarina
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 765 (m2)
Oppervlakte grond: 373000 (ha)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi: done
Overig: Orchard
Overig: chapel
Overig: attic
Overig: laundry
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur:
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden: done
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: