10 Slaapkamers Boerderijen te koop Pirai Rio de Janeiro Brazilië

Prijs
£ 1.379.520 | USD $ 1.777.920

Slaapkamers: 10
Badkamers: 7
Type eigendom: Boerderijen
Oppervlakte: Floor: 1500 (m2) Oppervlakte grond: 236 (ha)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/2/2017
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De fazenda bevindt zich nabij Pirai, ongeveer 90 km die afgelegen is van Rio de Janeiro, gemakkelijk bereikbare door de Avenida Presidente Dutra. De afmeting is ongeveer 236 ha. Aan de ranch is er een meer (met visaandeel), vee en paardpaddock evenals enkele schuilplaatsen. Verder zijn er 2 gebouwen voor werknemers, een opslag en een kleine kapel. Het hoofdhuis kan een Hotel/Pousada (oorspronkelijke intentie van de eigenaar) geworden worden Op de benedenverdieping is er de levende kamer, een eetkamer, nog een kamer die als ontvangst, keuken, wijnkelder en andere kamers kunnen gebruikt worden. Op de 1st verdieping zijn er 7 slaapkamers per stuk met badkamer (2 slaapkamers worden door een deur en een soort van dubbele slaapkamer verbonden). In de 2 bovenverdieping zijn er 5 kamers (die kamer, slaapkamer, badkamer leeft / WC). Een verdere 5 kamers bevinden zich op de 1st verdieping in het linkerdeel van de ontvangst (scheid ingang) en nog een grote levende kamer (100 m²) aansluiten aan de Varanda. Het elektrische en waterinstallatie zijn vervolledigd. Een project voor een toevoeging / uitbreiding met 20 kamers is verkrijgbaar.
Opmerkingen:
Luchthaven: Rio de Janeiro, 100 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Pirai" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Pirai
Regio: Rio de Janeiro
Subregio/gebied: Rio de Janeiro
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 1500 (m2)
Oppervlakte grond: 236 (ha)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés:
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: