5 Slaapkamers Boerderijen te koop Silva Jardim Rio de Janeiro Brazilië

Prijs
£ 1.207.080 | USD $ 1.555.680

Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Type eigendom: Boerderijen
Oppervlakte: Floor: 1500 (m2) Oppervlakte grond: 110 (ha)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 11/10/2011
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De boerderij bevindt zich 80 km van Rio de Janeiro, opgespoorde tussen Rio Bonito en Silva Jardim op BR 101. Het hoofdhuis heeft 5 suites, een grote levenden en eetkamer en een lezingskamer. Alle kamers zijn met airconditioning uitgerust. In een afzonderlijk aanhangsel is er een balzaal en 3 bijkomende suites, een kantoor en een keuken. De barbecue met pizzaoven is in een afzonderlijk aanhangselgebouw naast het hoofdhuis verbleven. Voor het personeel zijn 4 verdere huizen verkrijgbaar. Er is ook een garage voor tractoren en auto's met een helling voor wassen. Een variatie van waterbronnen en een variatie van beken kruist de boerderij. Faciliteiten omvatten, onder andere dingen, een veepaddock met ladingsdok en een schaal tot 4000 kg. Bijna is de volledige boerderij met gras voor vee geplant. Verder zijn er 6 stallen op het gebied. Erbij zijn er 3 vijvers à 3000 m²en een klein meer met 20.000 m² op de boerderij. Iedere vijver is huis naar een variatie van verschillende vissoort. Op het eigendom is er een mineraalbron, die door het Ministerie van energie werd geanalyseerd heel winstgevend te zijn. Daar bestaat de mogelijkheid voor commerciële ontwikkeling. De boerderij is met een volledige inventaris verkocht.
Opmerkingen:
Luchthaven: Rio de Janeiro, 70 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Silva Jardim" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Silva Jardim
Regio: Rio de Janeiro
Subregio/gebied: Rio de Janeiro
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 1500 (m2)
Oppervlakte grond: 110 (ha)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis:
Koelkast: done
Diepvries:
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés:
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: