Percelen te koop Angra dos Reis Rio de Janeiro Brazilië

Prijs
€ 438.516 | £ 372.300

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte: Oppervlakte grond: 108000 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 8/11/2017
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Algemene informatie: - Aanwinst van het eiland staat de deelname in enkele bouwprojecten toe - Bouwprojecten voor individuele landpakken worden goedgekeurd (door de Regionale Gebouw Autoriteit en de Milieubescherming) - Project voor 21 verblijven (uitkies familiehuizen en villa's) en een gebied van 9000 m² voor de bouw van een toevlucht / hotel - Totaal gebied: 108.000 sqm - Een totaal van 4 stranden en mineraalbronnen Heb toegang tot / Locatie: - Heb Toegang Tot door boot / schip of vliegtuig / helikopter (normaliseerde en legaliseerde door de ANAC) - Ongeveer. 1800 meter die afgelegen zijn van de kust (Rio-Santos, nabij Angra Dos Reis) - Overvloedig strandgebied met wit zand en kristalheldere water ? optimale basis voor verschillende soorten van watersporten. De omringende zee is kalm en brandkast, het eiland dat zichzelf door drie andere eilanden wordt omringd. - De locatie is voordelig omdat het eiland door enkele natuurlijke reserves wordt omringd Documenten en belastingen / beschuldigt: - Ingeschrevene in de RGI (Registro Geral de Imoveis) - Geen schulden of wettelijke en financiële lasten - De koper ontvangt alle gelegaliseerde documenten in het origineel Het project: - Het geplande residentiële en hotelcomplex werden door een vermaarde architect ontworpen en zijn in harmonie met de omgeving - Van het totaal van 108.000 sqm enkel 30.000 vierkante meet gebiednood aan het project. De blijven 78.000 m² zal als een natuurreserve en recreatief gebied aangesteld worden om de staat van paradijs op het eiland te bewaren en het aantrekkelijker voor bezoekers te maken - Een ruime jachthaven geeft dekking naar het vasteland wanneer dan ook veilig en staat inwoners en bezoekers een gemakkelijke aankomst en vertrek toe - Er zal ook een afzonderlijk gebied voor watersporten zijn - Andere faciliteiten: • Tennis • Sauna's • functioneer kamers en hallen • Waarneming Toren, gelegen in het midden van het eiland Het residentiële complex: - Elk herenhuis bevindt zich op een plot van 1000 m² met zeeoverzichten en leid strandtoegang - 21 pakken om verkocht te worden - aankoopprijs per plot: R$, de totale verkoopwaarde: R$ - Alle pakken om met volledige infrastructuur bezorgd te worden (netvoeding, water, telefoon, Internet en bouw staat toe) Het hotelcomplex: - Synthese tussen de standaarden van modern ecotoerisme en koloniale pracht - 9000 sqm voor een toevlucht met 48 suites - Totale waarde van het project: R $ - Alle hotelgasten en eigenaars kunnen voordeel uit een uitstekende infrastructuur en uitstekende keuken halen Verkoopsprijs en goedkeuring van project: R$ Partnerschap Prijs voor 50% van het project: R$
Opmerkingen:
Luchthaven: Rio de Janeiro, 100 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Angra dos Reis" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 23900-000
Plaats: Angra dos Reis
Regio: Rio de Janeiro
Subregio/gebied: Rio de Janeiro
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 108000 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten:
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: