Percelen te koop Seropedica Rio de Janeiro Brazilië

Prijs
£ 1.698.000 | USD $ 2.189.200

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte: Oppervlakte grond: 98000 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/27/2012
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het commerciële perceel met een totaal gebied van 98.000 sqm bevindt zich op de Estrada Miguel Pereira - in dichte nabijheid naar talrijke industrieterreinen, bedrijvenparken, de Rodovia Presidente Dutra Rodovia (Arco Metropolitano - ongeveer 100 m) en de Haven van Sepetiba. Het gebied rond Itaguai-Sepetiba-Seropédica is een van de snelste groeien en de belangrijkste industriële gebieden van Brazilië beschouwd. Het perceel is volledig vlak en toegankelijk. De verbindende infrastructuur is optimaal (leid toegang tot Estrada in beide richtingen, . naar Rio de Janeiro en São Paulo). Het eigendom heeft ook RGI (Registro Geral de Imoveis). Er is een gebouwtoestemming (inclusief het bestemmen) voor industrieel / commercieel gebruik.
Opmerkingen:
Luchthaven: Rio de Janeiro, 50 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Seropedica" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Estrada Miguel Pereira
Postcode: 23890-0000
Plaats: Seropedica
Regio: Rio de Janeiro
Subregio/gebied: Rio de Janeiro
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 98000 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: