7 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Mangaratiba Rio de Janeiro Brazilië

Prijs

€ 2.400.000 | £ 2.037.600 | USD $ 2.627.040

Slaapkamers: 7
Badkamers: 7
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 659 (m2) Oppervlakte grond: 6500 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/27/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De 6500 m² groot eigendom bevindt zich in de stadsMangaratiba tussen Rio de Janeiro (50km) en Angra Dos Reis (50 km). Er is de mogelijkheid van commerciële uitbuitingsten gevolge van zijn bevoorrechte positie als een toevlucht of luxehotel met 150 kamers - iedereen met zee bekijkt. Ten gevolge van het geografische locatie bijkomende land kan (2000 m²) door middel van een platform toegevoegd worden. Het eigendom bevindt zich in een gesloten Condominio weg van de voetganger en autoroutes met een zeefront van 283 meter. Het huis heeft 659 m² van levende ruimte met 7 slaapkamers (3 suites) evenals levende kamer, eetkamer, tvkamer, gasttoilet en keuken. Het huis wordt door een wijd balkon omringd. In een afzonderlijk gebouw (52 m²) is er de was. Het huis voor de van toezichthouder bedekken de garage en de boot 166 m². De zwemmende poel is 4,5 mx 10 m met 1,5 m diepte. Het huis werd 14 jaren geleden door Meneer Arthur McLaren gebouwd en wordt door de huidige eigenaars als een weekendverblijf gebruikt.
Opmerkingen:
Luchthaven: Rio de Janeiro, 100 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Mangaratiba" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Rua Professor Humberto Teixeira, 637
Postcode:
Plaats: Mangaratiba
Regio: Rio de Janeiro
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 659 (m2)
Oppervlakte grond: 6500 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: