12 Slaapkamers Commerciële Eigendommen te koop Silva Jardim Rio de Janeiro Brazilië

Prijs
£ 4.966.650 | USD $ 6.403.410

Slaapkamers: 12
Badkamers: 13
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte: Floor: 1200 (m2) Oppervlakte grond: 240 (ha)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 11/8/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Productieve boerderij nabij Rio de Janeiro, opspoorde ongeveer 1 uur van de internationale luchthaven. Eigendombeschrijving: Op de 240-hectare boer wordt het belangrijke deel van het verkrijgbare land door grazenland hervat. De blijvende gebieden zijn met Eucalyptus bomen, 6000 kokosnootplanten en natuurlijk regenwoud geplant. Het hoofdhuis en 2 andere gasthuizen bestaan uit een levende kamer, keuken, 2 badkamers en 3 slaapkamers. Tussen het hoofdherenhuis en de twee gasthuizen is er een grote zwemmende poel en barbecuegebied. Verder zijn er zes eenvoudige huizen voor werknemers op de boerderij evenals 10 stallen en een koeweide. De kern van het van de boerderij/landbouwindustrie is de kweken, slachtend, verwerking en verkoop van kikkers. Het water noodzakelijke voor de productie van dikkoppen en kikkers komt van verschillende bestaanbronnen van water - onder hen twee meer. De verwante infrastructuur omvat 48 frogponds en 15 waterbasins voor de dikkoppen. De boerderij heeft alle federale goedkeuringen voor het kweken gekregen, slachtend, verwerking en verkoop van kikkers, vis en krokodillen. De fazenda wordt met volledige inventaris inclusief de grote en actieve klantbasis verkocht. Bijna bevinden alle klanten zich in Rio de Janeiro - stad. Prijs in plaatselijke munt: : R$ ,00
Opmerkingen:
Luchthaven: Rio de Janeiro, 70 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Silva Jardim" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 28820-000
Plaats: Silva Jardim
Regio: Rio de Janeiro
Subregio/gebied: Rio de Janeiro
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 1200 (m2)
Oppervlakte grond: 240 (ha)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: lake
Overig:
Overig:
Overig: