error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

Percelen te koop Jaguariuna Sao Paulo Brazilië

Prijs
£ 4.924.200 | USD $ 6.348.680

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte: Oppervlakte grond: 171900 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/11/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het commerciële/industriële perceel bevindt zich in Campinas (Jaguariúna) en heeft een totaal ingeschreven gebied van ??171 900 sqm. Op het eigendom nabij de ingang is er een onderdeel / toegang van de gaspijpleiding van de Petrobras. - Bouwende toestemming (industrieel, magazijn) is verkrijgbaar (Plano Diretor de Jaguariúna) - Bedekte heb toegang tot met openbare ilumination, die aan de SP 340 aan 500 m aansluit, gunnend heb toegang tot beide naar richting Campinas en São Paulo Het eigendom bevindt zich in een snel groeiene industrieel gebied met talrijke industriële plaatsen nabijgelegen. Een topografische kaart kan op verzoek gestuurd worden. Koop prijs in plaatselijke munt: 85 R$/m
Opmerkingen:
Luchthaven: Campinas, 30 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Jaguariuna" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: SP 340
Postcode: 13820-000
Plaats: Jaguariuna
Regio: Sao Paulo
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 171900 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: