error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

9 Slaapkamers Finca te koop Cunha Sao Paulo Brazilië

Prijs
£ 1.146.150 | USD $ 1.477.710

Slaapkamers: 9
Badkamers: 9
Type eigendom: Finca
Oppervlakte: Floor: 1158 (m2) Oppervlakte grond: 183000 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/11/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Locatie: Het van betere kwaliteit eigendom bevindt zich in Cunha, een badstad in de staat van São Paulo, omringde door bergen, met bossen en vele waterbronnen, die half zijn tussen de belangrijke kapitaalssteden van São Paulo en Rio de Janeiro en enkel 45 mijlen van de historische stadsParaty. Bovendien bevindt de toevlucht zich op de zogenaamde "Koninklijke Route" (Estrada Reaal). Eigendombeschrijving: Ten gevolge van de uitstekende topografie, is de Pousada perfect voor hotel/badplaats aangepast. - Hoofdhuis met 400 m2, met vloeren die van Braziliaan Ipê-Hout en vele kleerkasten worden gemaakt, bestaand uit: 3 slaapkamers (één met rechtstreeks toegang tot een binnentuin van rond 40 m2), 2 badkamers, 1 buitenste toilet, 1 buiten levende kamer (7 x 9 = 63 m2), 1 Levende kamer, kantoor, balkon, groot terras, gourmetkeuken met barbecuehoek, rookextractiesysteem maakte van kostbaar metaal (koper) en een bar in Amerikaanse Stijl - Feestelijke Hallwith 206 m2, inclusief 1 suite, 2 slaapkamers en gepaste gootsteen, met open haard en traditioneel houtfornuis en opening-plankeuken; - Fitness / sporten die met 316 m bouwen², met een tatami gebied van ??170 m², voor gevechtssporten, yoga of meditatie. Verder met 1 suite (in oosterse stijl) en schikking voor 13 mensen, 2 toiletten en 3 douches; - Gasthuis dat uit 2 slaapkamers, grote levendenkamer, keuken, badkamer en veranda bestaat; - Verschillende andere gebouwen, zoals werktuighuis, meerhuis, enz.; - Bossen, waterbron, 2 meer, weideland, een majestueus, flanste denlaan samen; fruitbomen - Panoramisch overzicht van {PN360°PN}; - Radiotelefonie, internet en uitstekende ontvangst voor mobiele telefoons; Totaal landgebied van het eigendom: 183.000 m² (18,3 hectaren) Bouwde Gebied: 1.158 m² Allee en steen ommuren: 484 m² Koop prijs in plaatselijke munt: R$
Opmerkingen:
Luchthaven: Sao Paulo 250 km, 150 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Cunha" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Cunha
Postcode: 12530-000
Plaats: Cunha
Regio: Sao Paulo
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 1158 (m2)
Oppervlakte grond: 183000 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis:
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna: done
Jacuzzi:
Overig: fitness
Overig: garden
Overig: playground
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: