5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Florianopolis Florianopolis Santa Catarina Brazilië

Prijs
£ 976.350 | USD $ 1.258.790

Slaapkamers: 5
Badkamers: 7
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 825 (m2) Oppervlakte grond: 1200 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 10/11/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Locatie: De villa is in een fantastische locatie gesitueerd (strand heb toegang tot) in het district van Lagunes da Conceição, op de Ilha de Santa Catarina. Het district is een van de geweldige levende paradijs in Santa Catarina beschouwd, met toegang tot uitstekende infrastructuur en een loutere 15 km van de internationale luchthaven. Eigendombeschrijving: De levende ruimte is 430 sqm, de totaal gebouwde gebied 825 m² en de totale afmeting van het land 1200 m². In het herenhuis zijn er 3 grote levende kamers (één met open haard), 5 suites (inclusief 1 hoofdsuite) met een panoramisch overzicht en balkon - verdeelde op 2 vloeren. Verder zijn er 2 keukens, 1 ruim kantoor (escritorio), 1 zwemmende poel en 1 sauna. Het voorwerp heeft ook garages voor op tot 10 auto's en een garage voor de boot / jacht / jetski. Voor binnenlandse werkers / toezichthouder er is een afzonderlijk appartement op het eigendom. Het huis werd gebouwd aan de hoogste kwaliteit en ontmoet Europese standaarden in alle respect. Koop prijs in plaatselijke munt: R$
Opmerkingen:
Luchthaven: Florianopolis, 20 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Florianopolis" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Lagoa da Conceição
Postcode: 88062-157
Plaats: Florianopolis
Regio: Santa Catarina
Subregio/gebied: Florianopolis
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 825 (m2)
Oppervlakte grond: 1200 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin:
Sauna: done
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen:
Golfterrein: done
Overig: