Percelen te koop Morro De Sao Paulo Bahia Brazilië

Prijs

€ 2.300.000 | £ 1.952.700 | USD $ 2.517.580

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte: Oppervlakte grond: 12 (ha)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 11/5/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Germany
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het eigendom bevindt zich aan Praia da Ponta da Pedra, één van de mooiste gebieden van Morro de São Paulo, spoorde in de Braziliaanse staat van Bahia op. Nabij de west side van het eigendom is er een weg die tot het nabijgelegen dorp van Gamboa leidt. De plot kan ook over boot bereikt worden / schip. Van het eigendom zichzelf kunt u genieten van een panoramisch overzicht naar Tinhare evenals geniet van spectaculaire zonsondergangen. Op het eigendom kunt u een groot nummer van fruitbomen (kokosbomen, mango, cashewnoot onder anderen) vinden. Minder dan 15 minuten om het toeristische midden van Morro met boetieken, restaurants en een levendig nachtleven te bereiken. Geschiktheid: Het grote eigendom (met 120,000 sqm in totaal) kan voor de bouw van privéhuizen evenals flats gebruikt worden.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Morro De Sao Paulo" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Praia Ponta da Pedra
Postcode: 45428-000
Plaats: Morro De Sao Paulo
Regio: Bahia
Subregio/gebied: Bahia
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 12 (ha)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur:
Golfterrein: done
Fitness:
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen:
Golfterrein: done
Overig: