error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

5 Slaapkamers Buitenverblijven te koop Paulo Lopes Santa Catarina Brazilië

Prijs

€ 1.060.000 | £ 899.940 | USD $ 1.160.276

Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Type eigendom: Buitenverblijven
Oppervlakte: Floor: 500 (m2) Oppervlakte grond: 400 (ha)
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2005
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/30/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Opgespoord 35 mijlzuiden van internationale toeristenbestemming Florianopolis en 18 mijlwesten van de toevluchtsstad Garopaba, het eigendom zit boven enkele van de mooiste stranden van zuidelijk Brazilië, inclusief Praia doe Rosa en Guarda doen Embau. Zes mijlen van wandelensporen bieden aan spectaculaire oostelijke overzichten van Guarda doen Embau en Ibiraquera stranden en westelijke overzichten van de bergen in het naburige 200.000 acrestaatpark. Als deel van het Atlantische Bos van Brazilië, dat Internationaal Behoud een "Hot Spot" heeft genoemd, is het eigendom huis naar een rijkdom van tropische fauna en flora evenals vele bergbronnen en drie belangrijke beken die op het eigendom beginnen. Om jam dit ongelofelijke ecosysteem te helpen, zijn 725 acres van het eigendom permanent als een privéreserve onder Braziliaanse Federaal Wet beschermd. Het eigendom heeft twee huizen die met teruggevorderd hout en baksteen worden gebouwd, een een hoofdverblijf en het ander een gast verblijft. Beide bevindt zich ongeveer 200 yards van de hoofdgated ingang en word van elkaar door 250 yards van bos gescheiden. Het eigendom is totale privacy afgezonderd en is aangeboden. Het hoofdverblijf is 2200 ft² en omvat een hoofdsuite met balkon en scheidt kantoor; een gastsuite met balkon; een eerste verdieping tv kamer en bibliotheek met veranda; een levende kamer met open haard en veranda die bijvoegen het eetgebied en keuken open; een waskamer met overvloedige opslag; en een garage met aangrenzende sector. De tuinen rond het verblijf omvatten een variatie van decoratieve planten evenals palm en fruitbomen als banaan, guava, kalk, perzik, sinaasappel, bes en avocado. Naast het verblijf zijn een buitendouche, een natuurlijke zwemmende poel met een steendek, een zeshoekig stalletje met een houttafel met zitplaatsen voor op tot 12 mensen, een zomerhuisje met 11 hangmatten en een gebied voor picknicks en kampvuur naast een vijver. Er is ook een werknemersfaciliteit met opslag voor uitrusting en aanbod. De 3300 ft² gasthuis werd gecreëerd ateliers en familiebijeenkomsten van op tot zestien mensen te ontvangen. Het omvat twee studentenhuizen met tussenverdiepingsbalkons; een privéslaapkamer; drie badkamers; een helemaal uitgeruste keuken en eetgebied; een gebeurteniskamer met open haard; een kleine bibliotheek en levende kamer; een meditatiekamer; en een wasgebied. Het buitenste gebied komt landscaped tuinen, een buitendouche en een natuurlijke zwemmende poel met een ruim zonnedek voor. Alle hand-gemaakte meubilair en keukentoestellen opgedragen voor het huis zijn omvat. Het zowel gasthuis als deuren van de verblijfkenmerkscherm en ramen, ecologische septische systemen en roestvrije staalwater tanken. Een meer gedetailleerd onthulling kan op verzoek gestuurd worden.
Opmerkingen:
Luchthaven: Florianopolis, 70 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Paulo Lopes" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: Paulo Lopes
Postcode: 88490-000
Plaats: Paulo Lopes
Regio: Santa Catarina
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 500 (m2)
Oppervlakte grond: 400 (ha)
Bouwdatum: 2005
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: