Percelen te koop Una Bahia Brazilië

Prijs
€ 445.464 | £ 384.079

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte: Oppervlakte grond: 10060 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 3/3/2018
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De strandlandplot noemde "Sitio Aparecida" is een ongewone en heel exclusieve investeringsgelegenheid in een luxe Vastgoed, opgespoorde op Ilha Itapororoca, in Una, in de Staat van Bahia, in Noord-Brazilië. Het strandland heeft een oppervlakte van 30'000 m2 van kokosnootpalmen, mangobomen, passiefruit, exotische bloemen en sterke groene Atlantische mangrove. Het biedt 185 meter van heel fijn wit zandstrand met kalmte en blauw water aan, op een wild privé halfe finale-eiland. Het land is vreedzaam, ontspant en absoluut zonder geluid. De gemiddelde temperatuur wisselt van 25 tot 33 graden, alle jaar af. Het is de ideale locatie voor uw privéverblijf of een exclusieve luxe eco-toevlucht. Het land bevindt zich 950km Noorden van Rio de Janeiro en 500km Zuiden van Salvador de Bahia. Een privéluchthaven is aan 9km afstand, met vluchten van São Paolo (1 uurvlucht) en Salvador doe Bahia (45 minuten), tweemaal per week (Airbusvliegtuig). Toekomstige wereldgebeurtenissen zoals Voetbal Wereldkampioenschap 2014 en Olympische Spelen 2016 in Brazilië beveilig investeringsaantrekkelijkheid van het land en voortdurende ontwikkeling van infrastructuren.
Opmerkingen:
Luchthaven: Una, 10 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Una" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 45690-000
Plaats: Una
Regio: Bahia
Subregio/gebied: Bahia
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 10060 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen:
Golfterrein:
Overig: