2 Slaapkamers Flats te koop Salvador Bahia Brazilië

Prijs
£ 806.550 | USD $ 1.039.870

Slaapkamers: 2
Badkamers: 3
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 188 (m2)
Verkoop type: Nieuwbouw, Date Built: 2009
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/25/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit luxeappartement is in een unieke locatie in Brazilië gesitueerd: in een moderne filmzolderkamerbouwen ("Porto Trapiche"), gebouwde rechtstreeks op de zee - met zeetoegang en vervolledig nautische uitrusting. In het spectaculaire gebouw kunt u onder anderen een fitnessmidden, restaurants vinden, die poelen, sauna, gemeenschap en gebeurteniskamers, ontvangst, vergaderkamer zwemmen - en van alle locaties u kunt van een panoramisch overzicht genieten. Het appartement zichzelf, opgespoorde in de tweede verdieping, is een dubbel appartement met een totaal gebied van 188 m². Er zijn, begraven alia 2 suites met oceaanoverzichten, een grote levende kamer, een dinerkamer, 3 badkamers, een ontwerperkeuken en opslagkamers in het appartement. Verder omvat het appartement een garage en een parkerende plaats. Nadat het appartement opnieuw overhandigde werd naar een volledig herontwerp door de eigenaars onderworpen en opheft naar een unieke niveaus. Alle meubilair en toestellen werden van de Verenigde Staten geïmporteerd en zijn voornamelijk oorspronkelijke ontwerperonderdelen. U zult zelfs oorspronkelijke schilderijen van Amerikaan en Braziliaanse artiesten (inclusief Robert Stackhouse, Robert Mars en Janaina Tschape) vinden. Elke kamer heeft airconditioning en automatische blinden. Verder is een appartement-wijd huistheatersysteem geïnstalleerd. Momenteel in Brazilië daar bestaat geen vergelijkbare filmplaats.
Opmerkingen:
Luchthaven: Salvador, 10 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Salvador" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 40015-160
Plaats: Salvador
Regio: Bahia
Subregio/gebied: Bahia
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte: 188 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2009
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: duplex apartment
Overig: designed furniture
Overig: direct access to the sea
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen:
Golfterrein: done
Overig: