5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Salvador Salvador Bahia Brazilië

Prijs
£ 577.674 | USD $ 744.504

Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 300 (m2) Oppervlakte grond: 2440 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 1975
check zwembad

Geactualiseerd: 10/30/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Eigendombeschrijving: Het perceel, dat door 25 kokosnoten wordt bedekt evenals talrijke tropische fruitbomen worden omringd op drie zijden door een hoge muur, op een zijde 40 m lang, rechtstreeks voor het strand. Van daar u kunt van het adembenemende overzicht van de zee, inclusief de mooiste zonsondergangen genieten - aan één van de vermaardste plaatsen in Bahia! De 200 m² grote hoofdhuis werd 35 jaren geleden in de dan gebruikelijke koloniale stijl als een weekendhuis van een belangrijke zeeofficier gebouwd. Het heeft gekregen een ruime levende kamer met groot terras en onbelemmerd zeeoverzicht, keuken met provisiekast, vijf slaapkamers, vier badkamers en onderhoud gebieden. De vloeren zijn van hout en knikker gemaakt. Het huis heeft een stevig gebouw echter er is nood aan renovatie. De oorspronkelijke plannen zijn verkrijgbaar! Erbij opgespoorde op het eigendom is er een driedubbele garage met een gehechte opslagkamer en het onlangs het huisje van gerenoveerde tuinman, die in een van beter kwaliteit appartement met privébadkamer, keuken en een bedekt terras werden getransformeerd. Er is ook een 80 sqm grote hondenkennel met twee pas gebouwde kennels evenals een zwemmende poel en een privéput met elektrische pomp en uitstekende waterkwaliteit. De hoofdpoort, ontwierp zelfs voor de doorgang van vrachtwagens en de aangrenzende deur heeft ver / automatische deuropeners en intercomsysteem en zijn van stevig hout gemaakt. Er is een afzonderlijke ingang naar de tuin en barbecuestation met pizzaoven, groot barbecuegebied, een lange bar, twee toiletten, een douche en een groot terras met zeeoverzicht. Het eigendom bevindt zich op een heel kalme straat in een van betere kwaliteit buurt. Rechtstreeks bijvoegen van het landgoed is het eigendom van de bekende Braziliaanse artiest Juca Chaves. Op de andere zijde wordt een Italiaans hotel gebouwd die waarschijnlijke de waarde van het gebied aanzienlijk zal verbeteren. Ten gevolge van Brazilië´s hoge economische langetermijnstabiliteit en de ononderbrokene ontwikkeling van het gebied, inclusief een stalhuisvestingsgedreun maar ook ten gevolge van zijn unieke en van betere kwaliteit locatie dit is een ontzagwekkende en zeer houdbare investeringsgelegenheid.
Opmerkingen:
Luchthaven: Salvador, 10 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Salvador" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 41635-151
Plaats: Salvador
Regio: Bahia
Subregio/gebied: Salvador
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 300 (m2)
Oppervlakte grond: 2440 (m2)
Bouwdatum: 1975
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen:
Golfterrein: done
Overig: