Finca te koop Silva Jardim Rio de Janeiro Brazilië

Prijs

€ 2.300.000 | £ 1.952.700 | USD $ 2.517.580

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Finca
Oppervlakte: Oppervlakte grond: 243 (ha)
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/27/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Op de boerderij die een totale afmeting van 243 hectars heeft, daar neemt plaats de kweken van paarden en koeien evenals de cultuur van eucalyptusbomen en Palmito. Aan geschenk zijn er 150.000 eucalyptusbomen op de boerderij met een marktwaarde van R$. Futhermore, er is een grote plantage van "palmito" met 12,000 eenheden. Het hoofdhuis (15 m x 16 m) heeft een levende kamer met een open keuken en een gastbadkamer gekregen / WC en 2 suites op de benedenverdieping. Op de bovenverdieping zijn er 4 slaapkamers, inclusief 2 slaapkamersuites, badkamers en een ruim levenden-dinert gebied met een ingebouwde bar en een keuken. Nog een keuken bevindt zich bovenverdieping in het aanhangsel naast het nutsbedrijfgebied en een groot terras. Voor de werknemers van de boerderij zijn er 8 verdere huizen verkrijgbaar. De huizen hebben in het algemeen 2 tot 3 slaapkamers, een levende kamer, een keuken en een nutsbedrijfgebied evenals een terras. De aankoopprijs omvat een volledige elektrische melkende installatie en een tank voor het opslaan van de melk. De watervoorraad wordt door een grote rivier verzorgd dat stromen door de ranch evenals 2 dammen. Prijs in plaatselijke munt: BRL ,00 Locatie / Omgeving: De boerderij bevindt zich ongeveer 60 km van Rio de Janeiro en kan door grote weg aangenaam in ongeveer 40 minuten bereikt worden. Geschiktheid: Alle soorten landbouw en bosbouw kunnen beoefend worden. Ander: De boerderij is met volledige inventaris en dieren verkocht.
Opmerkingen:
Luchthaven: Rio de Janeiro, 50 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Silva Jardim" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 41635-151
Plaats: Silva Jardim
Regio: Rio de Janeiro
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 243 (ha)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken: done
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser:
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken:
Surfen:
Wandelen: done
Golfterrein: done
Overig: