error_outline Deze advertentie is momenteel uitgeschakeld

Commerciële Eigendommen te koop Florianopolis Santa Catarina Brazilië

Prijs

€ 5.600.000 | £ 4.754.400 | USD $ 6.129.760

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte: Floor: 2640 (m2) Oppervlakte grond: 250000 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2001
check zwembad

Geactualiseerd: 10/27/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De mineraalwaterplant / mineraalwaterbron bevindt zich in de staat van Santa Catarina en is de enige mineraalwaterinstallatie met vanadiuminhoud in zuidelijk Brazilië. De plant en het geassocieerde bedrijf werden in 2001 geoprichten, werd productie in 2007 begonnen. Capaciteit: De verwerkingscapaciteit voor mineraalwater is 16.000 L / uur. Dit beantwoordt aan een totale capaciteit die 5,76 miljoen liters per maand bedraagt. Faciliteiten: Het complex omvat interalia een moderne fabriek uitrustte met verschillende laboratoria, belijnt productie en opslageenheden. Alle uitrustingen zijn op de hoogste technologische standaard. De aankoopprijs omvat ook enkele voertuigen, inclusief 5 vervoer vrachtwagens/vrachtauto's (Ford Vracht, Mercedes Atego enz.) Momenteel zijn 350 klanten ingeschreven, zijn er dus uitstekende distributienetwerken. Alle documenten zijn in bestelling, zijn er geen schulden. Volgens economische berekeningen de Terugkeer op Investiment is 3 jaren.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Florianopolis" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 89920-000
Plaats: Florianopolis
Regio: Santa Catarina
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 2640 (m2)
Oppervlakte grond: 250000 (m2)
Bouwdatum: 2001
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: done
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi: